SYAM SILVER

Color trend

2014. június 20. - syamsilver

A Pantone a világ hivatalos színszolgáltatója, minden évben meghatározza az év színét, és minden évszakra megnevezi a trendszíneket. A designerek ezekből merítenek ihletet, és ezek alapján alkotják meg azokat a divatcikkeket, amelyekbe mi, divatrajongók teljesen belehabarodunk. Hát csajok, íme néhány tipp a Syam Silver jóvoltából, melyek a 2014-es nyár legdivatosabb színei!

Szelíd kék
Nyugalmat és békét sugároz, bátran viselheted a kék összes árnyalatával. Ha inkább a romantikusabb oldaladat szeretnéd megmutatni, viseld fehérrel vagy barackszínnel, viszont, ha valami izgalmasat szeretnél, választhatsz hozzá levendulaszínt, korall pirost vagy menta zöldet. A szelíd kék ruhákhoz remekül illenek az arany és az ezüst ékszerek, azonban ehhez a ragyogóan szép színhez célszerű minél barnábbnak lenned. Ha a szelíd kék színvilágú outfitet választasz, sminkelj visszafogottabban, használj pasztell színeket, esetleg egy korall színű rúzst és körömlakkot.

Lila tulipán
A lila tulipán egy rendkívül izgalmas szín, amelyhez remekül illik a fehér, az orchidea színe, a krém és a púder szín is. Csodálatosan élénk lila smink dukál egy ilyen ragyogó színvilágú outfithez. Legjobban az ezüst színű, lila, rózsaszín vagy fehér köves ékszerek illenek hozzá, de egy golden rose nyaklánc vagy karóra is remek kiegészítője lesz a nyár legszebb színének!

Homok szín
A homok szín semlegessége szuperül passzol minden nőhöz. Remek párost alkot pasztell színekkel, főleg a púder rózsaszínnel. A vibráló színek, mint a korall, a pink és az élénk lila felélénkítik a homok szín semlegességét és izgalmas kombinációt alkotnak. Próbáld ki te is és válassz hozzá arany színű vagy élénk színekkel kirakott köves ékszereket és bátran sminkelj élénk színekkel. Homok színű szemhéjpúder, egy kis korall rúzs, és te lehetsz a korzó legcsinosabb lánya!

Frézia sárga
A nyár legélénkebb színe egy igazi colour bomba! Élénk színek kitűnően passzolnak a sárga e remek árnyalatához! A lila, a pink, a kék és a zöld mind-mind nagyszerű kombinációt alkot a frézia sárgával, de a szürke, a fekete és a fehér is remek választás hozzá! Bátran választhatsz kiegészítőnek arany valamint hangsúlyos színvilágú ékszereket. Élénk színű körömlakkot és visszafogottabb sminket vigyél fel, ha a frézia vidám színében szeretnél pompázni!

Sugárzó orchidea
A 2014-es év divatszíne az orchidea lila, amely magabiztosságot, melegséget és eleganciát sugároz. Kombinálhatod fehérrel, narancssárgával, a lila különböző árnyalatival, zölddel, sárgával, arannyal, ezüsttel. Az orchidea lilához bátran választhatsz színes kiegészítőket, arany vagy ezüst darabokat. Könnyed nyári esti szórakozásokhoz különösen ajánlott ez a szín! Egy orchidea színű ruha, arany szemhéjpúder, fekete szemceruza, arany színű statement karkötő és már mehetsz is hódítani!

Káprázatos kék
A mély kék egy igazi szexi, vízparti szín. Minden nőnek jól áll a kék eme vadító árnyalata. Hordhatod arannyal, fehérrel, zölddel, pinkkel, ezüsttel, narancssárgával, sárgával. Az arany színű ékszerek remekül kihangsúlyozzák a kék színét, de bátran választhatsz hozzá ezüstöt és ragyogó neon színeket is. Idén az ékszertrendben is hódít az matróz sikk, amely tökéletes kiegészítője a sötétkéknek. Ha már igazán barna a bőröd, bátran bevállalhatsz egy mély kék make up-ot egy kis arany színnel vegyítve, amely igazán különleges lesz egy Balaton parti buliba!

Cayenne piros
A cayenne csípős színe a nyári nap forróságát jutatja eszünkbe. Ne hagyd ki te sem az évszak legperzselőbb színét! Válassz hozzá türkiz, piros, fehér, sárga, világos zöld, ezüst vagy arany kiegészítőket, amelyek felerősítik ezt a forró élénk színt. Idén nyáron a korall és a dinnye színű körömlakkok mellett a cayenne piros is hódítani fog!

Celózia narancs
A celózia virág finom narancs színe megihlette a trendszakértőket. Ezt az üdítő színt viselheted fehérrel, feketével, homok színnel, halvány rózsaszínnel, arannyal és ezüsttel is. Idén a divatvilág nagyjai egy csipet humorral, vidámsággal fűszerezték outfitjeiket, így bátran választhatsz Te egy bohókás nyakláncot, karkötőt, amely a kánikulát idézi. Egy élénk színű papagáj, csíkos napernyő vagy vitorlás hajó - idén nyáron jöhet bármi! A narancs visszafogott árnyalatát bátran viselheted irodai munkahelyeden is egy finom arany nyaklánccal vagy karkötővel kiegészítve. A celózia narancshoz válassz finomabb, visszafogottabb sminket, beige, fehér árnyalatokat nappalra és arany színt estére.

Galamb szürke
A szürke ötven árnyalatának egyik színe az idei nyár egyik trend színe is. A galamb szürkéről első nekifutásra bizonyára Nektek sem egy tipikus nyári szín jut eszetekbe, de ha jobban belegondoltok a neon színekkel felejthetetlen párost alakít! Igazi fesztiváli outfit egy galambszürke lenge ruha és egy neon sárga, vagy dinnye színű karkötő. Ezüst szemhéjpúder, fekete szemceruza, neon körömlakk és már kész is a party smink!

Bürök zöld
A görög filozófus, Szókratész halálát egy bürök nevezetű növényből készült főzet okozta. E gyilkos növény színe rabul ejtette a divat világ nagyjait, hogy te is igazi famme fatale-okat megszégyenítő módón hódítsd meg a férfiakat. A bürök zöld színvilágát a fehér, a púder rózsaszín, a beige, az ezüst és az arany adja ki a legjobban.  Válassz természetes hatású sminket  és ezüst, arany vagy pasztell színű kiegészítőket!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása