SYAM SILVER

Szív küldi szívnek: Bálint-napi SZÍVESségek, ékszerek

2022. február 08. - syamsilver

Ha február, akkor Valentin-nap, és ha szerelmesek napja, akkor ajándékozás. Idén sincs ez másként, és bár ez a nap igazán megosztó a nagyközönség számára, azért, ha nagyon őszinték akarunk lenni, a legtöbben örülnek egy kis meglepetésnek ezen a bizonyos „ünnepen”.

Az ékszer midig jó ötlet, de február 14-e konkrétan a tökéletes alkalom egy jól megválasztott darab ajándékozására. A szerelmesek napján pedig mi más lenne a leginkább alkalomhoz illő, mint a szerelem és a szeretet szimbólumos, szíves nyakláncok, medálok, fülbevalók, vagy akár karkötők. Az pedig csak hab a tortán, hogy mikor vásárolható leginkább szívecskés darab, ha nem ezen a jeles napon. Romantikus és megható ajándék, ami örök emlék marad: annak, aki kapja, és annak is, aki veszi, mert a Bálint-napi ajándékozás mindig egy szeretetteli, szerelmes gesztus.

Bár a szív motívum elsőre kicsit elcsépeltnek tűnhet, az idei trendekben visszafogott és nagyon finom megjelenésű ez az elem az ékszereken. Mindez egy csipetnyi kristályos részlettel, különleges foglalattal vagy egyedi ábrázolással megspékelve, amitől egyszerre időtálló és trendi variációkból válogathat a nagyközönség.

Kortól függetlenül bátran választható a kiszemelt hölgynek ilyen darab, mert amellett, hogy nagyon kedves kiegészítője lehet minden öltözéknek egy szívecskés darab, a játékosság mellett az összetartozás és az egység jelképe is.

Medál

A szív alakú medál tökéletes választás, ha a kedvesnek már van egy kedvenc nyaklánca, mert így kap egy remek kiegészítést. A kristállyal díszitett dupla szíves darab pedig szavak nélkül mondja el, hogy „tiéd a szívem”.sziv_ezust_medal_syam_silver_1.jpg

 sziv_ezust_medal_syam_silver_2.jpg

Nyaklánc és medál szettek

Az ezüst nyakláncok esetében nem csak az a fantasztikus, hogy kisebb vagyon kifizetése nélkül lehet nagyon szép és időtálló darabokat vásárolni, hanem az is, hogy még aki nem egy nagy ékszerrajongó, az is szívesen hord a mindennapokban ilyen darabokat. Egyrészt nagyon jól kombinálható a mindennapi viselettel, másrészt nem kirívó, mégis nagyon mutatós tud lenni egy ilyen lánc. A szerelmesek ünnepével pedig a legtökéletesebb alkalom is adott egy szívecskés együttes beszerzésére.  

sziv_ezust_nyaklanc_syam_silver_1.jpg

 sziv_ezust_medal_2.png

 

Fülbevaló

A legkisebb meglepetés a legnagyobb örömet tudja okozni. Két picike szívecske a fülbe, és nincs nap, ami nem mosolyogva indulna, főleg, ha egy ilyen különleges alkalom és fontos személy kapcsolódik hozzá.

Gyűrű

A gyűrű esetében az általános érvényű szabály most is szem előtt tartandó: a gyűrű többletjelentésű darab, hiszen az elköteleződés egyik alap jelképe, így fontos, hogy semmiképp ne legyen félreérthető egy ilyen ajándék, főleg a szerelmesek ünnepén. Ha azonban a gyűrű a befutó, akkor a szívecskés mindenképp különleges választás: egyszerre kedves és kicsit bohém, de elegáns darab, garantáltan a kézre és az ujjakra vonja a figyelmet.sziv_ezust_gyuru_syam_silver_1.jpg

 

Karkötő, karlánc

Az ékszerek mindig egy történetet mesélnek viselőjükről. Az ízléséről, a szívének kedves dolgairól, a hangulatáról vagy éppen az érzéseiről. A karkötő ráadásul a gyűrűhöz hasonlóan az az ékszer, amire viselője is folyamatosan rá tud pillantani, így egy szívecskés karkötő vagy karlánc Valentin-napra olyan sztorit őriz, amit bármikor egy szempillantás alatt fel tud idézni, akár csak egy szívet melengető perc erejéig, még egy rohanós hétköznapon is.sziv_ezust_karkoto_syam_silver_1.jpg

sziv_ezust_karkoto_syam_silver_2.jpg

A cikkben szereplő ékszereket a Syam Silver webshopból választottuk.

A képekre kattintva eljutsz a webshopra, ahol további információt találsz a termékekről.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása