SYAM SILVER

A lélegzetelállító Északi-sark ihlette a Bering órákat!

2018. június 30. - syamsilver

arctic-aurora-aurora-borealis-258112.jpg

Szinte biztos, hogy már téged is ámulatba ejtett az Északi-sark és az ott tapasztalható különleges légköri jelenség: az Északi-fény! Az alábbi írásunkban bemutatunk neked egy olyan kalandort és üzletembert, aki a Föld ezen féltekéjén tapasztalt lélegzetelállító élmények arra inspirálták, hogy minőségi, prémium kategóriás termékekben, divatkiegészítőkben, karórákban és ékszerekben formálja meg a látott a harmóniát.

 

A Bering termékek első osztályú anyagokból készülnek, amelyek garanciát jelentenek a minőségre, a tartósságra és minden időben tökéletes kinézetet biztosítanak. A Bering a minimalista Dán designet elegyíti az erős, jó minőségű anyagokkal. A sarkvidék szépsége inspirálja a Bering karóra és ékszergyűjtemény stílusát. Modern formák és színtiszta elegancia jellemzi.

 

 

 

René Kaerskov 2008-ban ugrott ki egy helikopterből az Északi-sarkvidék jéghideg mezejére. A Dán kalandor és üzletember szívét azonnal meghódította az örök jég hűvös és egyszerű szépsége, a végtelen fehér terület. A lenyűgöző benyomásokat üzleti partnerei elé terjesztette és ezeknek a gyönyörű képeknek az ihlete arra ösztönözte őket, hogy kifejlesszenek egy új karórát, egy olyan márkát, amelyik tiszta, világos és lélegzetelállítóan szép, mint az Északi-sark.

280 évvel ezelőtt Vitus Bering merész kalandokra szánta el magát. 1728-ban a Jeges-tenger szinte teljesen ismeretlen területére vitorlázott és utazása során haladt át a szoroson, amit később Bering-szorosnak neveztek el. Vitus Bering volt az első európai ember, aki felfedezte Alaszkát. A két Dán embert Vitus Beringet és Rene Kaeskovot összeköti az új területek felfedezése iránti vágy és az ismeretlen területek meghódítása. A Bering márkanév sikeresen összeköti őket.

bering-syamsilver-01.png

bering-syamsilver-02.png

bering-syamsilver-03.jpg

bering-syamsilver-04.png

bering-syamsilver-05.png

bering-syamsilver-06.png

bering-syamsilver-07.png

bering-syamsilver-08.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása