SYAM SILVER

Guess márka: A szexisen elegáns ékszerek

2018. június 29. - syamsilver

guess-syamsilver.png

Ha olyan prémium minőségű termékekre vágysz, amik szexisen elegánsak és ezért magabiztossággal és önbizalommal ruháznak fel, akkor válogass a Guess ruhák és divatkiegészítők között. Marcus Aurelius azt mondta: „Lenéz engem valaki? Az ő dolga! Az én dolgom, hogy ne tegyek, és ne mondjak semmit, ami lenézést érdemelne.” Ismerd meg a Guess márka rövid történetét!

A Guess egy amerikai divatmárka férfi és női ruha mellett olyan divat kiegészítőkkel foglalkozik, mint órák, ékszerek, parfümök, cipők. Mielőtt 1981-ben a Guess márkát a Marciano testvérek megalapították volna, Franciaországban MGA néven üzletek sorát nyitották meg.

 

Georges Marciano először 1977-ben érkezett Amerikába, majd testvéreivel Los Angelesbe költöztek, hogy felmérjék, ott is tudnak-e hasonló üzletet alapítani. Beverly Hills területén nyitották meg az első üzletüket, ami hatalmas sikert hozott.

 

guess-syamsilver-01.png

guess-syamsilver-02.png

guess-syamsilver-03.png

guess-syamsilver-04.jpg

 

Az üzlet egy éven belül hat millió dollárt hozott, reklámkampányaikat számos alkalommal díjazták olyan szuper modelleket szerepeltettek kampányaikban, mint Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Julia Lescova, Laetita Casta. 1985-ben a Vissza a jövőbe című filmben a Michael J. Fox által játszott Marty McFly egy olyan Guess farmer ruhát viselt, amelyet kifejezetten a filmhez terveztek.

 

Divatkiegészítők között olyan Guess ékszereket találunk meg, mint fülbevalók, gyűrűk, karláncok, nyakláncok. A Guess neve az üvegkristályokkal díszített ékszerekkel forrt egybe. Paul és Maurice Marciano tudták azt, hogy hogyan kell szexisen elegáns ruhákat és kiegészítőket tervezni. Ékszereik egyszerűen nagyszerűek, szexisen vonzóak, amik a ruhásszekrényben, ékszerdobozban és a viselőjén is nagyszerűen mutatnak.

2012-ben a márka 30 éves jubileumára Claudia Schiffer visszatért és egy újabb fekete-fehér reklámfilmmel emlékeztek meg a márka harminc évvel korábbi debütálásáról.

 

 

guess-syamsilver-05.jpg

guess-syamsilver-06.jpg

guess-syamsilver-07.jpg

guess-syamsilver-08.jpg

guess-syamsilver-09.jpg

guess-syamsilver-010.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása