SYAM SILVER

Új év, új ékszerek - 2022, az ezüst éve

2022. január 20. - syamsilver

Már 2021 is az ezüst ékszerek éve volt, a legnagyobb tervezők, és divatházak is kitüntetett figyelmet fordítottak rá, és idén ez csak tovább fokozódik. A jó hír az, hogy nagyjából minden ékszerrajongó talál kedvére valót: a feltűnő, markáns elemektől kezdve, a diszkrét, finoman kidolgozott részletekig szinte minden típus belesimul valamelyik irányzatba:

Természet inspirálta darabok

Ahogy az elmúlt években egyre jobban vágyik mindenki a természetbe, illetve fel is értékelődnek ezek az idők, az ékszerek és a divat területén is egyik fő irány ez a természetközeliség, az organikus formák megjelenítése. Legyen szó akár egy játékos, pálmalevél medálról, akár indákat idéző vonalakról és mintákról nyakláncon, karperecen, ezekkel a darabokkal nem lehet mellé nyúlni.

ezust_medal-virag-syam-silver.jpg

Ezüst virág medál - Syam Silver

Cukorka színek

Kicsit még várni kell ugyan a szép időre és a napsütésre, de a színpompás darabok közül már most érdemes válogatni, mert a ragyogó kis kövek és gyöngyök szintén biztos befutók idén. A gyümölcsöket és cukorkákat idéző színek és a tinikor kedves karkötői, fülbevalói térnek vissza szupersikkes és nagyon naprakész verzióban. Kortól függetlenül bátran lehet válogatni ezek közül, mert akár önmagában egy szép darab, akár jól összekombinált, kicsit bohémabb szettek is kitűnő kiegészítői lesznek minden ruhatárnak.  

szines-ezust-karkoto-syam-silver.jpg

Coeur de Lion ezüst karlánc - Syam Silver

Feltűnő gyűrűk, köves darabok

A gyűrűk ebben az évben nagyon feltűnőek, nagy kövekkel, gyöngyökkel díszítettek, és a klasszikusok mellett a különleges darabok viszik a prímet. Idén a geometriai formák sem a megszokottak, különleges foglalatok és egyedi köves párosítások jellemzik a legtrendibb darabokat.

ezust_gyuru.jpg

DyrbergerKern köves gyűrű - Syam Silver

Erős vonalak

A 2022-es évben is maradnak a hangsúlyos formák. Akik szeretik a feltűnő és markánsabb darabokat azoknak idén sem kell lemondaniuk ezekről a darabokról. Sőt, idén a kevesebb több elvet is kicsit lazábban lehet kezelni, és bátran lehet együtt is hordani őket, mehetnek a karkötő-nyaklánc, fülbevaló-karkötő párosítások.  

ezust-fulbevalo-syam-silver_1.jpg

Ezüst fülbevaló - Syam Silver

Azok a 70-es évek

Ugye megvan az az emlék, amikor kisgyerekként a nagyi ékszerei között keresgélve igazi kincsekre akadt az ember, és fél napokat felékszerezve játszott? Idén az ezt megidéző, kis retró báj is visszaköszön, csak egy modern és nagyon üde újragondolással. A vintage jellegű szikrázóan csillogó gyűrűk mellett a charm típusú nyakláncok és karkötők is nagy kedvencek lesznek a következő hónapokban.  

ezust-nyaklanc.jpg

Szívecskéből sosem elég ezüst nyaklánc - Syam Silver

Maximális hatás

Idén minden eddig tabuként kezelt szabály megdőlni látszik: működik a dupla vagy akár tripla nyaklánc, lehet több medált is hordani egyszerre, kiegészíthető a karóra néhány karkötővel és karlánccal, sőt ekkor sem kell megválni a nyaklánctól sem. Felvehető ezüst arannyal, de gyöngy és rosé arany szín is megfér egymással. Halmozhatóak az ékszerek és a rétegek, egyetlen egy dologra kell figyelni: a stílusok passzoljanak.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása