SYAM SILVER

Hogyan válasszunk ékszert ajándékba?

2021. december 19. - syamsilver

Kevesebb, mint egy hét van hátra karácsonyig, de még mindig nem késő megtalálni a tökéletes ajándékot a legkedvesebbeknek. Az ékszer például pontosan ez a kategória: bár elsősorban a nőknek lehet nagy örömet szerezni velük, egy szép óra azért még a legkevésbé ékszerrajongó férfinél is telitalálat. Egy szép ezüst nyaklánc, vagy egy visszafogottan elegáns, egyedi fülbevaló is a legbecsesebb kincse lehet a megajándékozottnak.

De hogyan válasszuk ki a tökéletes darabot?

A legfontosabb szempont mindig az, hogy figyeljünk arra, akinek szánjuk: hord-e ékszereket, ha igen, azok inkább diszkrét kiegészítői a mindennapi öltözékének, vagy inkább hangsúlyos, gyakran váltogatott darabok? Mert lehet úgyis gondolkodni, hogy „jaj nem hord ilyet, de milyen jól állna neki” vagy „én ezt tuti viselném” de az ékszer több, mint egy új színű póló. Az ékszert úgy érdemes választani, hogy aztán viselője le se akarja venni, természetes legyen számára, hogy rajta van, de mégis érezze tőle magát különlegesnek. Az már csak hab a tortán, hogy mindezt még a karácsonnyal is össze lehet kötni. Adni is öröm és kapni is.

Lássuk mik a jellemzői az egyes karaktereknek, és hogy érdemes ékszert választani számukra:

Az ékszerrajongó:

Sok darabja van, és szívesen váltogatja azokat, szezontól, hangulattól és természetesen a napi outfittől függően. Ebben az esetben lehet bátrabban válogatni, hiszen kisebb-nagyobb ékszer gyűjtemény fog bővülni: egy különlegesebb fülbevaló, vagy egyedi karkötő garantáltan sikert arat majd. Színesebb elemek és glamouros vonal is jól működhet.

ezust-fulbevalo-syam-silver.jpg

Coeur de Lion különleges, egyedi fülbevaló

A klasszikusok kedvelője:

Néhány ékszert hord, ezek szinte mindennap rajta vannak. Általában egy pár fülbevaló és/vagy nyaklánc, esetleg karkötő alkotja a szettet. Amire fontos figyelni ennek a típusnak az ajándék kiválasztásánál, hogy ezt az irányt követve döntsünk egy új darab mellett. Cirkónia kő vagy gyöngy részlet és finom kidolgozású foglalat garancia a sikerre.

ezust-nyaklanc-syam-silver.jpg

Ezüst nyaklánc végtelen jel medállál, mely egy időtálló, örök darab. Sokan kedvelik ezt a szimbólumot.

Az érzelmes vonalon mozgó:

Minden ékszerének története van, és ez az érzelmi vonal határozza meg, hogy miket hord. A trendek és az öltözködési stílusa sem befolyásolja ezek viselését. Érdemes olyan típusú terméket választani, ami a meglévőek mellett jól megfér, mert az ünnepek után egy kedves emlék lesz, az új nyaklánc, karlánc vagy fülbevaló.

ezust-karkoto-ti-sento-syam-silver.jpg

Kép forrása: Syam Silver ezüst ékszer webshop: Ti Sento-karkötő

A részletekben rejlő:

Ő az a rokon/barát/kolléga, akinél hirtelen elgondolkodik az ember az ajándék ékszert keresve, hogy vajon ki van-e lyukasztva a füle, mert ez a fülbevaló illene hozzá, aztán ezen tűnődve a szembejövő nyaklánc is „annyira ő”, hogy hirtelen már nem is biztos, hogy a fülbevaló a legjobb ötlet. Sőt, még a múltkor viselt karkötőjének egy másik színe is elérhető éppen most, a karácsonyi kínálatban. Ebben az esetben csak eldönteni nehéz, hogy melyik legyen a befutó, mert mindegyiknek van olyan passzoló eleme, amitől fantasztikusan illik hozzá.

ezust-medal-syam-silver.jpg

Dupla csillag ezüst medál

A kivétel, aki erősíti a szabályt!

Bár aki alapvetően nem hord ékszert, az nem véletlenül tesz így, azért van olyan eset, amikor ennek ellenére is lehet egy szép fülbevaló vagy egy különleges nyaklánc, karkötő tökéletes ajándék. Unokahúg, aki pont most éri el azt a kort, hogy talán már lassan nyitna effelé, vagy az édesanya, aki a mindennapokban teljes fordulaton pörög és ő sem hord ékszert, de azért egy fülbevalót a kivételes alkalmakra felvesz. Ilyenkor tökéletes egy megfizethető, de nagyon szép, nem hivalkodó darab, amit jó érzés hordani, nem hivalkodó és illik az adott személyhez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása