SYAM SILVER

Daniel Klein pénztárcák és ékszerek

2018. november 11. - syamsilver

danielklein-ekszer-penztarca.jpg

 

A Daniel Klein márkát 1998-ban alapították a „Divatot mindenkinek” szlogennel nagyon sok ember figyelmét keltették fel az egész világon. Magas színvonalú termékeket olyan áron kínálnak, amelyet nem csak a legmódosabbak képesek megfizetni. A Daniel Klein sikerét annak is köszönheti, hogy a termékeik a legújabb trendeket követik és több modellel is megtalálhatóak a piacon.

 

 danielklein-penztarca-02.jpg

 

Daniel Klein pénztárca

 

Az öltözködés a XX. század előtt azt a célt szolgálja, hogy pontosan lehessen tudni azt, hogy ki, hogyan és milyen módon él, mi a foglalkozása és a társadalmi hovatartozása. A XVII. századtól kezdődően az öltözködés területén folyamatosan megjelent az az elv, hogy mi a szokás az öltözködésben, a gondolkodásban. Fontos szempont lett, hogy a divat közvetítésével az uralkodók, hercegek, írók, költők közvetítsék ezeket a szokásokat. Chatles Frederick Worth alkotta meg a párizsi haute couture szabályait, amely után a divat a szakemberek hivatása lett.

 

Ma már a divat területén nem csak az öltözködés, de az öltözködést kiegészítő eszközök is fontos eszközei stílusosságunk kifejezésének. A táska, a kalap, a napszemüveg tipikusan jó példái a divatkiegészítőknek, de a pénztárca is jó példa.

 

 

 

Daniel Klein ékszer

 

danielklein-ekszer-01.jpg

 

Vannak akik úgy gondolják, hogy a belső értékeinket a külsőnk határozza meg, a külső a megtestesítője a belsőnek, ezért a nők is és a férfiak is sokat foglalkoznak külsejükkel napjainkban és a régi időkben sem történt ez másképpen.

 

Az ékszerek mindig fontos szerepet töltöttek be az emberek életében. Már az ősember is tudta, hogy mik azok a szép dolgok, amelyekkel a külsejét feltűnőbbé tudta tenni.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása