SYAM SILVER

A nyár legforróbb ékszerei

2014. június 13. - syamsilver

Tombol a nyár, így végre valahára elővehetjük a szekrény mélyéről a nyári ruháinkat és ünnepelhetjük bennük a napsütést! Előkerülnek a régi nagy kedvencek és azok is, amelyeket sajnos kevésbé kedvelünk. A nyár legtrendibb ékszereivel, azonban feldobhatod és felfrissítheted a ruhatáradat, és még az is könnyen megeshet, hogy egy jól megválasztott kiegészítővel, az eddig mellőzött ruhadarab is igazi féletett kinccsé válik! Gyere és tarts a SYAM SILVER-rel, hogy megtudd, melyek lesznek 2014 igazi slágerei!

Statement őrület
A statement darabok idén nyáron is jelen vannak és kedvünkre ragyoghatunk bennük. Felvehetjük őket buliba, kötetlenebb munkahelyre, esküvőkre, de egy könnyed nyári esti sétához is. Szinte bármilyen outfitet képesek egyedivé és különlegessé varázsolni! Azonban vigyáznod kell velük, mert a statement ékszereknél különösen oda kell figyelni, hogy még véletlenül se essünk túlzásba! Egy hangsúlyos nyaklánc mellé semmiképpen se vegyél fel statement fülbevalót vagy karkötőt, mert garantált lesz a karácsonyfa jelleg! Azonban bátran viselhetsz hozzá karakteresebb gyűrűt. Statement típusú fülbevalóhoz választhatsz hangsúlyos karkötőt vagy gyűrűt, de akár mindkettőt is, ha nem azonos kézen hordod őket!

Geometriai formák
A geometriai formák a 2014-es nyár igazi slágerei. Mindegy, hogy háromszög vagy négyzet alakú formákat választasz, mert most minden belefér! Bármikor, bárhol viselheted őket, különlegességet és egyediséget sugároznak. Ha ilyen típusú ékszerre vágysz fontos, hogy egyszínű vagy legalább hasonló geometriai formákat ábrázoló ruhát válassz hozzá. 

Color trend
A nyár sláger színei igazán élénkek és elképesztően ragyogóak. Imádni fogod őket! Kihangsúlyozzák a gyönyörű barna bőrt, élénkséget és vidámságot kölcsönöznek! Idén nyáron egyszerre hódít a neon és a pasztell őrület. Ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol komoly dress-code van, kerüld a neon színeket és inkább a pasztell színek mellett tedd le a voksod. De, ha véget ér a nap, hódolhatsz az élénk színek nyújtotta szabadságnak, és kedvedre ragyoghatsz bennük!

Fémes hatás
A fémes hatású ékszerek a nyár nagy kedvencei, legyenek azok finomabb vagy vaskosabb kivitelezésűek, garantáltan kihagyhatatlanok! Egy- egy jól megtervezett darabbal a fél ruhatáradat képesek különlegessé varázsolni, mert szinte minden típusú nyári szetthez mennek. A szokásos arany és ezüst színek mellett, megtalálhatod a bronz, a réz, sőt a golden rose árnyalatokat is, amelyek még izgalmasabban hatnak a napbarnított bőrön!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása