SYAM SILVER

ANIA HAIE

2021. október 13. - syamsilver

aniablogra.jpg

Piacon való megjelenését követően rövid időn belül élvonalba kerülő termékeket képvisel az ezüst ékszerek körében, köszönhetően annak, hogy időtállóan ötvözi a minőséget, a stílust, illetve a divatot!

Londoni Ania Haie alapítói rájöttek, hogy a mai modern nő olyan ékszereket szeretne, amelyek a halmozásra és rétegezésre összpontosítanak, kiemelve az egyéniséget. Megragadták a lehetőséget és az álom valóra vált!

Ami őket megkülönbözteti?A luxus érzést ötvözik megfizethető áron. Darabjaik meghatározzák a legújabb trendeket, és a divat előrehaladása mellett egyedi dizájnjuk teszi összetéveszthetetlenül egyedivé.

Kollekcióik 14 karátos sárgaarany bevonatú és 14 karátos rosegold bevonatú 925 Sterling ezüstékszerek.

Mindegyik kollekció az adott aktuális trendekre összpontosít.

Fiatalos, olykor kicsapongó ékszerei mellett, eleget tesz a kifinomult darabok kedvelők körében is, melyek bármilyen ruhadarab vagy éppen esemény tökéletes kiegészítője lehet viselője számára.

Tündöklő megjelenést kölcsönöz mindennapi életünkben, emelve az események fényét, mind emellett idomul a sportosan elegáns viselethez egyaránt.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása