SYAM SILVER

Őszi ékszertrendek

2014. szeptember 06. - syamsilver

Itt van újra az ősz és mi tágra nyílt szemmel kutatjuk a legújabb trendeket, elvégre imádjuk a divatot! Az őszi ékszertrend ezúttal sokkal csábítóbb, mint valaha! Igazi különlegességekre bukkanhattok, amelyeket egytől-egyig imádni fogtok! Gyertek és fedezzétek fel velünk, a SYAM SILVERREL az ősz legcsábítóbb ékszereit!

Őszi falevelek
Mi mások lehetnének az ősz legtrendibb ékszermotívumai, mint a gyönyörű lehulló falevelek? Nem is csoda, hogy megihlette az ékszertervezőket idén! Az üzletekben legtöbbször arany színekben találkozhatsz velük, egy kis zöld vagy rozsdabarna csillogás kíséretében. Viseld őszi színekben pompázó ruhákkal, rozsda barnával, smaragd zölddel vagy napsárgával!
Leveles fülbevalók (felső: APM, alsó: Majorica)

Szexi állatminták
Az ősz idén sem múlhat el szexi állatminták nélkül! A vadóc tigris és leopárd figurák mellett idén a bagoly, a madár, a lepke, a cica és a kutya is toplistás helyet foglalnak el. Bármilyen basic darabot feldobnak és viccessé varázsolnak. Bátran felveheted őket egy komolyabb outfithez is, mert nemcsak könnyedebbé, fiatalosabbá válik a megjelenésed, de ráadásul idén ősszel a szokatlan párosítások a legdivatosabbak!
Lepkés karkötő (Guess), lepkés fülbevaló (Misaki)

Divatban a cowgirl
A cowgirl stílus nemcsak a ruha-, de az ékszertervezőket is inspirálja. A tarka boci mintát, a bőrt és a farmert igyekeztek beépíteni az idei őszi-téli ékszerekbe, így aztán igazi különlegességek születtek! Egy rozsda barna bőrszoknya és farmering kombinációhoz bátran válassz egy cowgirl ékszert, de egy egyszerű farmer blúzt és nadrágot is képes egyedivé tenni!  
Bőr karkötő (Unique), állatmintás karóra (Mark Maddox)

Különleges ékszerek
A 2014-es év tavasz-nyári ékszertrendben csak ízelítőt kaptunk a különleges ékszerekből! Az őszi-téli trend tele van szokatlan darabokkal, amelyeknél erősen el kell gondolkodnunk, hogy azokat vajon hova is kell tennünk. A többrészes falatnyi gyűrűket bizony nem kislányoknak tervezték, hanem igazi hús-vér nőknek! A felső ujjperceken kell viselni és erősen ajánlott a körömlakk színét hozzáigazítani, mert így lesz tökéletes a hatás. Az ősz forradalmian új ékszere a kézpánt, amely a kifutókon hatalmas sikert aratott. A többrészes gyűrűk is nagy divatnak számítanak, hordhatod őket több ujjadon egyszerre, de viselheted őket egy ujjadon is.
Szíves gyűrű (Dyrberg/Kern), gyöngyös gyűrű ( Majorica)

Felemás fülbevalók
Ha belenézel az ékszeres dobozodba, bizonyára találsz olyan darabot, amelynek  a párját már vagy ezer éve elveszítetted. A jó hír az, hogy idén újra viselheted! Ha egy kicsit merésznek találod az új trendet, nem baj, másképp is követheted! Viseld mindkét fülbevalódat egyszerre, de az egyik oldalra tegyél fel egy fülpántot vagy egy apró fülbevalót, így is felemás lesz, de mégis finom és elegáns!
Fülbevalók (Guess)

Leheletnyi ékszerek
A statement őrület mellett ősszel a leheletnyi, finom ékszerek is előtérbe kerülnek. Aprók, kecsesek, alig látszódnak, olyanok, akár egy finom parfüm, ha elég közel hajolnak hozzád, csak akkor láthatóak. Viseld őket finom ruhákkal, szoknyákkal, blúzokkal, mert az ultra nőies ruhadarabok hangsúlyozzák ki őket a legjobban!
Karkötő (Dyrberg/Kern)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása