SYAM SILVER

Nyaralási ékszer tippek

2014. július 10. - syamsilver

Tombol a nyár és a nagy hőségben egyre jobban csalogat a vízpart és az új tájak felfedezése. Elkezdünk készülődni, kiterítjük az ágyunkra, hogy milyen ruhákat szeretnénk magunkkal vinni és csakhamar rájövünk, hogy a gardróbunk nagy része és az ékszeres dobozunk is velünk tartana! Két nagy bőrönddel pedig mégsem utazhatunk… A SYAM SILVER ezen a héten megmutatja, hogyan pakolj okosan, anélkül hogy bármiben is hiányt szenvednél! 

Mielőtt kiválasztanád, hogy milyen ékszerek kerüljenek a bőröndbe, nézd végig, hogy milyen ruhákat szeretnél magaddal vinni. Terítsd ki az ágyadon a szetteket, így ha bizonytalan lennél egy-egy kiegészítőben, akkor könnyebben meg tudod állapítani, hogy melyik outfithez melyik passzol. Amelyik a legtöbb ruhádhoz megy, azt célszerű választani. Ha még így is elbizonytalanodnál, fogadd meg az alábbi négy tanácsot és biztosan nem fogsz hibázni!

1. A legtöbb nyári színhez remekül illenek az ezüst színű ékszerek, így mindenképpen célszerű elpakolnod magaddal legalább egy fülbevalót és egy nyakláncot vagy karkötőt. Az ezüst színű ékszerek kiválasztásánál válassz fehér köves, vagy gyöngyös darabokat, mert azok szinte mindenhez passzolnak. 
2. A barna bőrön remekül mutatnak az arany színű ékszerek is. Jobban kihangsúlyozza a napsütötte bőr árnyalatát, így vétek lenne kihagyni egy ilyen párosítást! Az arany színű ékszerekből legalább egy fülbevalót tegyél be a bőröndödbe, hidd el őrülni fogsz majd neki! 
3. A nyár nem múlhat el a neon színek kavalkádja nélkül. Ne hagyd ki Te sem! Legalább egy neon színű kiegészítőt vigyél magaddal! 
4. A kedvenc ékszereidet se hagyod otthon! Mindeninek vannak legkedvencebb vagy akár kabala darabjai. Nem passzolnak semmihez? Nem baj, akkor se hagyd őket otthon! 

Stílusosan a strandon 
Sokan nem mernek ékszert viselni a strandon, mert azok nem vízállóak és/vagy fehér foltot hagynak maguk után a napbarnított bőrön. Pedig a vízben lubickolva és napfürdőzés közben is lehetsz stílusos és trendi. Éppen úgy, mint a vízálló sminkek esetében, az ékszereknél is vannak olyan darabok, amelyektől még a strandon sem kell megválnod! Bátran viselhetsz fülbevalót, vékony gyűrűt vagy vízálló órát. Az ékszerek – pontosan úgy, mint bármely más élethelyzetben - kiegészítik és különlegessé teszik a fürdőruhádat, ráadásul még jobban kiemelik a személyiségedet. 
Városnézés trendin
Ha kedveled az aktív kikapcsolódást, minden bizonnyal kényelmes dolgokra is szükséged lesz, hogy komfortosan indulhass városnézésre. Egy lapos szandál, egy szexi rövid nadrág, egy top, fülbevaló és egy karóra. Ez utóbbira igencsak szükséged lesz, ha időben akarsz odaérni a csoportos városnéző túrára. 
Nyár esti vacsora
Az esti vacsorához mindig a lehető legstílusosabban öltözz! Ilyenkor kerül elő a csomagból a kedvenc párosítás, a legújabb nyári szerzemény, amelyet imádunk! Lehet szexi hosszú ruha statement karkötővel és nyaklánccal vagy egy kedves A-vonalú ruha finom nyaklánccal és fülbevalóval. A lényeg, hogy bátran add önmagad!
Party hangulat
Dögös outfithez, a legszexibb ékszer dukál! Válassz valamilyen csábító darabot, dobj fel egy party sminket, húzz fel egy magas sarkú szandált és irány az éjszaka! 
Mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánunk! :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása