SYAM SILVER

A (szerintünk) legjobb esküvői filmek

2013. augusztus 13. - syamsilver

Esküvői filmek. A romantikus filmek egy alkategóriája. Romantikus, megható, de sokszor inkább sziporkázó vígjáték egy kis szerelemmel fűszerezve. Mi imádjuk ezeket a filmeket, ezért összegyűjtöttük most Nektek a szerintünk 5 legjobb esküvői filmet és természetesen (lévén, hogy ékszerblog vagyunk) a filmekhez passzoló ékszereket. 
Csapjunk is bele...

5, Örömapa
Nem az általunk legkevésbé szeretett, hanem a legrégebbi esküvős film. Talán mondhatjuk, hogy a kategória megteremtője. George - Steve Martin nagyszerű alakításában - igyekszik megbarátkozni kislánya közeledő esküvőjének gondolatával. Annyit elárulhatunk: nem megy neki könnyen. A film nemcsak vicces, hanem az esküvőt egy egészen új perspektívából mutatja be: az apáéból, aki fél elveszíteni szeretett lányát. Alapmű!
Klasszikus film, klasszikus menyasszony, klasszikus gyöngy, Misaki fülbevaló. Nemcsak apa kicsi lányának!

4, Szeretném, ha szeretnél
A romantikus filmben Jennifer Lopez egy esküvőszervezőt alakít, de nem a saját esküvőjét szervezi, sőt, ő tulajdonképpen csak az édesapja kedvéért áll az oltár elé. Ellenben egy olyan pár Nagy Napját szervezi, amelynek férfi tagja végzetesen belehabarodik. És mivel az érzés kölcsönös, minden a feje tetejére áll. 
Mivel a főszereplő J.Lo nem is igazán szeretné a saját esküvőjét, ezért a polgári szertartásra nagyon nem is öltözik ki. Ám azt ő is (akárcsak minden nő) tudja, hogy egy nyaklánc bármilyen ruhát képes feldobni. Ahogy az a Dyrberg/Kern darab is. 

3, Szex és New York 
A méltán népszerű sorozat film változata. Carrie úgy tűnik, hogy révbe ér Mr. Big oldalán és bekövetkezik a várva-várt esküvő. A dolgok azonban mégsem ilyen egyszerűek. Carrie-n nemcsak több menyasszonyi ruhát látunk, de az oltár elől is elszalad, majd a barátnőivel tölti a nászútját, végül egy kosztümben megy férjhez. Szerintetek ennyi minden nem történhet vele? Dehogynem!
Az esküvői filmek talán legszebb menyasszonyi ruhájához gyöngy dukál. Akárcsak a Misaki!

2, Oltári nő
Julia Roberts és Richard Gere párosa már a "Micsoda nő!"-ben is brilliánsnak bizonyult. Ebben a filmben az oltár előtt mindig megfutamodó menyasszonyt, és a munkája megmentéséért harcoló újságírót alakítanak. Persze a kémia itt is remekül működik közöttük. Julia-n több menyasszonyi ruhát és ékszert is látunk, mi azonban most ezt a párosítást választottuk - főleg, mert imádjuk ezt a képet Julia-ról. 
A gyöngy természetesen ismét Misaki

1, Álljon meg a nászmenet
A kedvencünk! Menthetetlenül szerelemesek vagyunk a filmbe. Fantasztikus alakítások, jó zenék, szerethető karakterek, kedves történet. Julia Roberts itt nem az arát játssza, hanem a vőlegény legjobb barátját, aki időközben ráeszmél, hogy tulajdonképpen a férfi számára a nagy Ő. A film egyébként remekül példázza a férfi-női barátság működésének árnyoldalait is (mert, mint tudjuk férfi és nő között nincsen barátság). 
A filmbeli "Kimi" (Cameron Diaz), aki inkább egy habos süteményre hasonlít, mint egy gumicukorra... Egyszerű, ám nagyszerű logós fülbevalót visel menyasszonyi ruhájához. Mi ezt a csodás Dyrberg/Kern fülbevalót ajánljuk.


Reméljük, hogy tetszett a válogatásunk és Ti is kedvet kaptatok az esküvői filmekhez. A nyár az esküvők időszaka, így az esküvői filmek időszaka is. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása