SYAM SILVER

A legnépszerűbb és legsikeresebb formatervezési minták: A Lee Cooper órák!

2018. augusztus 28. - syamsilver

leecooper.jpg

 

A Lee Cooper órák a Lee Cooper Denim vállalat részei. A vállalatot 1908-ban alapították a londoni East Enden, ahol farmer ruhákat kezdtek értékesíteni. 1908-óta a Lee Cooper sikeresen bővítette termékeinek skáláját, ma már minden öltözékkel kapcsolatos termék és divatkiegészítő megtalálható amely a Lee Cooper márkanevet viseli. A vállalat egy világszerte működő ruházati cég, amelynek a székhelye továbbra is Londonban található meg. Eredetileg munkaruhákat gyártottak, majd az 1930-as években farmer nadrágokkal és farmer kabátokkal kezdtek foglalkozni.

 

Lee Cooper Videó

 

 

Lee Cooper márka története

 

Az alapító Morris Cooper 1940-ben meghalt, amikor a fia Harold Cooper vette át az üzletet. Korszerűsítette a vállalatot, majd a háború vége után nagy hangsúlyt fektetett az alkalmi viseletre és a farmer gyártásra. Az 1950-es és 1960-as évek fiatalsága által létrehozott ellenkultúra elfogadta a Lee Cooper farmereket. A vállalat nagy felháborodást okozott reklámkampányaival, amelyek merészek voltak és feszegették az akkori társadalom elfogadásának határait.

 

Az 1970-es években tovább bővült a termelés és a vállalat gyárakat alapított Írországban, Franciaországban és Tunéziában, ahol a termelés az 1980-as évek közepéig folyt és hetente negyvenezer és negyvenötezer közötti ruhákat készítettek. Az éves forgalma a vállalatnak ebben az időben elérte a száz millió fontot.

 

Lee Cooper márka története - videó

 

 

 

Lee Cooper órák

 

A márka több mint 5000 értékesítési ponttal és 500 kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik, így a világ egyik vezető kiskereskedelmi vállalatának számít világszerte. A Lee Cooper órák megőrzik a márka stílusát és kivételes áron, kiváló minőségű termékként érhetőek el. A legkiválóbb minőségű alapanyagokból készült órák, több mint 100 különböző modell választható, külön a női és férfi karórák kategóriáiból.

 

A kollekció megtervezésekor a legnépszerűbb és legsikeresebb formatervezési mintákat választották, amelyek tökéletesen illeszkednek a Lee Cooper viselethez. A globális gazdaság filozófiájából inspirálódva viselője egy globális divatmárka vezető trendjének darabját viselheti magán, ami csúcsminőségű anyagból készült, csodálatos megformálással és mindez csábító áron elérhető.

 

lee_cooper_ora_karora_1.jpg

lee_cooper_ora_karora_2.jpg

lee_cooper_ora_karora_3.jpg

lee_cooper_ora_karora_4.jpg

lee_cooper_ora_karora_5.jpg

lee_cooper_ora_karora_6.jpg

lee_cooper_ora_karora_7.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása