SYAM SILVER

Ajándékozzunk a horoszkóp segítségével 2.

2013. november 19. - syamsilver

Folytatjuk nagy sikerű cikkünket, melyben szeretteink horoszkópját hívjuk segítségül a tökéletes karácsonyi ajándék megtalálásához. 

Mérleg
A mérlegnek fejlett a stílusérzéke, fontos számára a jó ízléssel válogatott ruhatár, a szép kiegészítők. Szóba sem jöhet a turkáló vagy a bolhapiac. Barátnői is utánozzák. Szereti a szokatlan és csinos dolgokat, odavan a partikért, ahol meglepően viselkedhet. Ékszerei is feltűnőek és nagyok! 
Bulis, feltűnő, nagy, stílusos: Mark Maddox
Skorpió
Egyszer szakadt farmer, másszor nemes szőrbunda. A szélsőségek embere, de javára legyen mondva, mindig egyenes tartással jár a világban. A divatvilágban is kiismeri magát, bármit visel, jól mutat rajta. Nagyon határozott, tudja, mit akar. Ha vásárol, lelkesen teszi: biztos, hogy nem spórol az energiáival, addig keres, amíg a legmegfelelőbb darabra nem bukkan. Olyan ékszert, órát keres, ami szinte kiabál: Nézz rám!
Határozott, feltűnő, mindenhez passzol, "nézz rám": Dyrberg/Kern
Nyilas
A Nyilas nagyvonalú és kalandvágyó. Ennek ellenére bátran választ színes, nagy mintájú cuccokat. Egyaránt szereti a klasszikus és a sportosan elegáns dolgokat. Uralkodó bolygója a hatalmas Jupiter, ezért a jelszava: Minél nagyobb, annál jobb!
Feltűnő, színes, minél nagyobb annál jobb, kalandvágyó: GUESS
Bak
A Bak rendkívül konzervatív ízlésű, ezért ragaszkodik a régi holmikhoz. Szíve szerint leginkább megszokott mackónadrágjába bújna, hiszen biztonságot jelent neki a megszokott ruha. Hétköznapi ruhákat igen, feltűnően elegáns ruhakölteményeket viszont nem visel, az egyszerű, mindenhez passzoló kiegészítőkhöz nyúl a legszívesebben.
Klasszikus, mindenhez passzol, gyöngy, mindennapokra: Misaki 
Vízöntő
A Vízöntő kedveli a formabontót, rajong az újdonságokért. Lázad a régimódi életstílus ellen. Művészi érzéke erős, ami meglátszik öltözékén is. Szereti a nem megszokottat, a feltűnőt, a harmóniára azonban mindig kínosan ügyel.
Harmónikus, feltűnő, formabontó, színes: Couer De Lion 
Halak
A Halak álmodozó, idealista egyéniségéhez csak a finom alapanyagból varrt ruha illik. Színvilága nem harsány, inkább visszafogott. A romantikus stílus nagyon megy neki. A legromantikusabb jegy szülöttje, nekik csak és kizárólag romantikus kiegészítőt érdemes választani.
Pasztell, romantikus, finom, elegáns, gyöngy: Majorica
Bízunk benne, hogy tudtunk, azaz a csillagjegyek tudtak Nektek segíteni a karácsi őrületben. Mindjárt itt vannak az ünnepek, de ne kapkodd el az ajándékvásárlást, törekedj a személyre szabott ajándékok vásárlására.
Az ajánlott ékszerek és órák a Syam Silver ékszer- és óra webáruházban megrendelhetőek. Egy kattintás és máris az otthonodban lehet a szeretteid ajándéka.

Forrás: www.astronet.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása