SYAM SILVER

Ha kimondod a boldogító igent - 2014 esküvő trendjei

2014. április 13. - syamsilver

Minden nő igazi vágyálma, hogy az esküvőjén ő legyen a legszebb. 
Kislánykorodban megálmodtad? Trendkövető vagy? Vagy kétségbeesésedben azt sem tudod, hogy milyen ruha áll jól Neked?  A Syam Silver most megmutatja 2014 esküvői trendjeit és a kezedbe helyez egy olyan útmutatót, ami segít, megtervezni a Nagy Napot! 

A 2014-es év esküvői színe a kék. Sötét-, király-, baba- és világoskék mindegy - a lényeg a közös nevező, azaz a KÉK. Ezt az igazán izgalmas színt, sok színnel párosíthatod és teheted még kiemelkedőbbé (fehér, pink, türkiz, krémszín, arany, ezüst) - merj kísérletezni! 
Tavaszi-nyári esküvőkre a kék világos árnyalatait ajánlják az esküvőszervezők, míg az őszi-téli szertartásokra a sötétebb árnyalatok a célszerűek. De bárhogy is döntesz , a legfontosabb te vagy! Ha úgy
érzed, nem ez a Te színed, válassz másikat! De ne feledd, ha más nem, a harisnyakötőd pompázzon ebben a színben, hiszen a boldog házasság egyik alapja, hogy viseltél egy kis kéket az esküvődön.
(ékszer: Coeur de Lion, óra: TW Steel)
Bármilyen színt is választottál fontos, hogy az összhangban, harmóniában legyen az esküvő témájával is. Továbbra is nagyon divatosak a vintage és a romantikus esküvők, az ilyen tematikájú esküvőknél szinte lehetetlen melléfogni. A romantikus szertartások hangulatához tökéletesen passzolnak a csipkeruhák, amelyekhez remekül állnak a csipkézett vagy a virágmotívumokkal díszített finom ékszerek. De vigyázz, mert minél több csipke van a mennyasszonyi ruhádon, annál körültekintőbben kell kiválasztanod a hozzávaló ékszereket! Egy egyszerű szabály van erre: minél több a csipke, annál visszafogottabb és elegánsabb ékszer illik hozzá! (ékszer: Unique)

Az esküvő Rólad szól, így lehetsz vagány is, és választhatsz sokkal érdekesebb témákat is! 2014-ben A Nagy Gatsby című film hatására, a 20-as évek stílusa tombol. Ha ilyen tematikájú lagzit álmodtál meg magadnak, akkor válassz gyöngyből készült ékszereket, hiszen akkoriban azon túl, hogy hatalmas divatnak számítottak, még státusz szimbólumok is voltak! (ékszer: Misaki)
A gyöngy, az esküvő témájától függetlenül mindig nagyon elegáns. Egy szolid fülbevaló  vagy egy többsoros nyaklánc 2014-ben is divatos! (ékszer: Misaki)
A világ hivatalos színszolgáltatója, a Pantone 2014-ben is kihirdette az év színét. A vállalatnak ezúttal az orchidea lilára esett a választása. A cég minden egyes év színét gondos mérlegelés és kutatómunka után választja ki. Egész évben figyelik a nemzetközi trendeket - legyen szó a szórakoztatóiparról, a csomagolástervezésről, a filmgyártásról vagy akár a képzőművészetekről. Az orchidea lila, a fukszia és a lila harmóniája, rózsaszín felhangokkal. Önbizalmat sugall, magával ragad és elcsábít. Az orchidea lila természetesen az esküvőkön is hódít 2014-ben. (ékszer: Moni's)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása