SYAM SILVER

2013 legszexisebb férfijai - Zeusz isteni fiai a földre szálltak…

2014. március 08. - syamsilver

A People Magazine minden évben összeállítja a saját listáját a (szerintük...) legszexisebb férfiakról. Idén, nőnap alkalmából a SYAM SILVER a hölgyek nagy örömére, összeállította saját listáját. Hölgyeim, Zeusz isteni fiai a földre szálltak! Sármosak, szexisek, imádják a nőket egyszóval ellenállhatatlanok! 

5. Leonardo DiCaprio, a zseniális színész
Leonardo Wilhelm DiCaprio 1974. november 11-én született Hollywoodban. A sármos színész első keresztnevét Leonardo da Vinci után kapta, miután orosz származású édesanyja éppen a nagy itáliai szobrász- és festőművész egyik nagysikerű festménye előtt állt, amikor ő a pocakban rúgott egyet. A színészet már egészen korán, 12 évesen elkezdte érdekelni Leonardo-t. 
Számos kisebb reklámfilm után érkezett meg a nagy áttörés. 1989-ben megkapta első filmszerepét, Garry Buckman figuráját alakította a Vásott szülök című sorozatban. Ezután több kisebb költségvetésű film következett (Santa Barbara, Growing Pains, stb.) 1993-ben a Gilbert Grape című drámában olyan nagyszerűen alakította a mentálisan sérült fiút, hogy mindössze 19 évesen Oscar díjra jelölték! Az Oscar-t ugyan nem, de 1997-ben megkapta a Titanic című film férfi főszerepét aminek hatására DiCaprio-ból egy csapásra szupersztár lett. Nők milliói rajongtak érte, kitört a „Leo-Mánia”. A People Magazine a világ legszebb emberei listáján is számtalanszor szerepelt. Kate Winslet egyszer így nyilatkozott róla: „Ő a legszebb férfi a Földön.” Filmszerepeit mindig nagy gonddal válogatja meg, nehogy a szakma beskatulyázza egy bizonyos karakterbe. Legnagyobb filmjei: Titanic,  A vasálarcos, Kapj el, ha tudsz!, A tégla, Véres gyémánt, Viharsziget, Eredet, Django elszabadul, A nagy Gatsby, A Wall Street farkasa.
Leonardo szerelmi élete kiapadhatatlan témája a bulvárlapoknak. Nem is csoda, hiszen az ügyeletes szívtipró imádja a nőket, mindenekelőtt a modelleket! Láthattuk már Gisele Bündchen-nel, Bar Refaeli-vel, Blake Lively-vel és Erin Heatherton-nal egyaránt. Jelenleg pedig egy német modell, Toni Garrn kegyeiért küzd. 
Leo a színészeten és a nőkön túl szívügyének tekinti a környezetvédelmet. Szemben számtalan sztárral, kerüli az allűröket, így például utazásai során menetrendszerinti repülőjáratokat használ, magánrepülőgép helyett, mivel az utóbbi több üzemanyagot fogyaszt, ingatlanjait napkollektorokkkal szerelte fel és hibrid autót vezet.  Mindezek mellett rendszeresen támogatja a környezetvédő szervezeteket jelentősebb összegekkel. Az utolsó óra című dokumentumfilmjével kapcsolatosan egyszer így nyilatkozott „a globális felmelegedés az első számú környezetvédelmi kihívás”.

Szereted Leo stílusát? Akkor a Doxa óráját is imádni fogod a pasidon!

4. Kit Harington
Kit 1986. december 26-án született Londonban. Már nagyon fiatal korától komoly vonzalmat érzett a művészetek (pl.: fotózás, rajzolás, írás) iránt. Újságíró szeretett volna lenni, de a nők legnagyobb örömére mégis a színészi pálya mellett döntött, így 2008-ban lediplomázott a Londoni Egyetem dráma szakán.
A 2008-2009-es színházi évad során a War Horse című dráma gyerekeknek szóló bábváltozatában játszotta a főszereplő, Albert Narracott figuráját. Nem elégedett meg a bábjátékokkal, úgy érezte többre hivatott, így kitartóan járt meghallgatásokra, hogy álma, a színészi karrier valóra váljon. A kitartó hozzáállás meghozta az eredményét, hiszen az HBO leszerződtette, nem is akárhova! Kit George R. R. Martin nagysikerű fantasy művében, a Trónok harca című sorozatában kapta meg Havas Jon szerepét. 2012-ben egy 3D technikával készült horrorfilmben, a Silent Hill: Revelation-ban láthatták a rajongók, immáron már nem sorozat- hanem mozisztárként. Nemrég nagy áttörés következett be karrierjében, megkapta élete első komoly főszerepét a nagy kasszasikernek ígérkező Pompeii című filmben (Hazai bemutató: 2014.02.21.)
Ha a nőkről van szó, z ifjú színész nemcsak a filmvásznon, de a való életben is egy igazi gáláns lovag... Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy éjszakai történet a McDonald’ban, ahol Kit verekedésbe keveredett egy nálánál sokkal nagyobb termetű férfival, mert az sértegette a barátnőjét. Ugye, hogy nem lehet neki ellenállni?!

Kit stílusához remekül illik a Unique szexi karkötője!

3. Gabriel Mach
1972. január 22-én született Bronxban. Színészi karrierje 1995-ben kezdődött, mikor szerepet kapott a Follow the River című filmben.  Pályafutása innentől kezdve szárnyalni kezdett, fiatal kora ellenére számtalan filmben szerepelt már. Legsikeresebb filmjei: Az angyali Audrey Hepburn, Ellenséges terület, Rossz társaság, Beavatás, Bobby Long, Spirit-A sikító város, Szex a neten, Vakító fehérség. Karrierje során az igazi áttörést a Briliáns elmék (Suits) című sorozat hozta meg számára. A nőcsábász, elérhetetlen Harvey Specter szerepében nők milliói szerettek bele végzetesen. Nem is csoda, zsivány mosolyával rabul ejti a nőket! Hölgyek, van egy rossz hírünk - a rajongásunk tárgya örökké elérhetetlen marad, hiszen Gabriel már foglalt! A szívtipró 2004-ben házasodott össze Jacinda Barrett színésznővel, kislányuk 2007-ben született meg. 

Gabriel Macht elegáns stílusához remekül illik a TW Steel karórája!

2. Channing Tatum
A színész 1980. április 20-án született Cullman-ban (Alabama). Ereiben ír, francia, német és még indián vér is csörgedezik - biztos ezért is olyan jóképű. Sport iránti szeretete már egészen kiskorában megmutatkozott, gyermekkora óta imádja a focit, a baseball-t és a különböző ősi harcművészeteket. Úgy tűnik nem véletlen a sport iránti elhivatottsága, hiszen lábában van az ereje – amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy futball ösztöndíjjal felvették a Glenville State College-ba. A visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatott azonban Channing mégsem fogadta el, szenvedélyét az esze felülbírálta. Úgy érezte, hogy legidősebb testvérként, kötelessége pénzt keresni, így elkezdett dolgozni - nem is akármit - rövid ideig sztriptíz táncosként dolgozott a helyi Chan Crawford-ban. 
A rövid táncos kitérőt követően karrierjét modellkedéssel folytatta. Szerepelt számtalan divatmagazinban (pl.: Vogue-ban) és számos reklámkampányhoz adta arcát és testét (pl.: Dolce &Gabbana, Emporio Armani, Pepsi, Mountain Dew). Színészi pályája 2004-ben kezdődött, amikor szerepet kapott a CSI: Miami Helyszínelők című sorozat egyik epizódjában. Úgy tűnik ebben a mellékszerepben Channing valami igazán maradandót alkotott, hiszen alig egy évre rá, megkapta élete első főszerepét a Carted edző című filmben. Első nagy sikerét a Step Up című táncos romantikus filmben érte el. Legjobb filmjei: A sereg nem enged (Stop-Loss), Kedves John, Pinkville, Közellenségek, G. I. Joe: A kobra árnyéka, Fogadom, 21 Jump Street- A kopasz osztag, Magic Mike.
2012-ben a People Magazine őt választotta az év legszexisebb férfijának. 
Újabb rossz hír szingli, epekedő lányoknak - Cahnning is a bekötött fejű szívtiprók közé tartozik. A sztár 2006-ban ismerkedett meg feleségével, Jenna Dewan-nal a Step Up című film forgatása során. A szerelem hevében, már 2008-ban Hawaii-on meg is kérte a lány kezét, és nem sokkal később össze is házasodtak Malibu-ban. Kislányuk, Everly 2010-ben született meg. Channing Tatum saját bevallása szerint rendkívül romantikus ember, egy interjú során elárulta, gyakran ír szerelmes üzeneteket cetlikre, amelyeket a lakás különböző pontjain rejt el, hogy felesége megtalálhassa, és ezzel is biztosíthassa őt szerelméről.

Channing Tatum rendkívül szexi ezen a fotón. A Police nyaklánca csak még ellenállhatatlanabbá tenné! 

1. Henry Cavill
Henry William Dalgliesh Cavill 1983. május 5-én született Jersey-ben. A színészkedés már egészen kisiskolás kora óta érdekelte, tehetsége korán meg is mutatkozott: első filmes szerepét 2001-ben, mindössze 18 évesen kapta,  a Laguna című ifjúsági drámában. Ezután olyan filmek következtek, mint a Monte Cristo Grófja, Trisztán és Izolda vagy éppen a Csillagpor. Karrierjében az igazi nagy áttörést azonban a Tudorok című történelmi sorozat, azon belül is Charles Brandon, Suffork hercegének megformálásával érte el. A sok ígéretes film, a számtalan jól megformált karakter ellenére, 2005-ben az Empire Magazine „Hollywood legpechesebb színészének” kiáltotta ki, hiszen neve több nagysikerű film (pl.: Batman:Kezdődik!, Superman visszatér, Casino Royale) főszerepénél is számításba került, de végül mindig mást választottak helyette. Sőt, Stephenie Meyer az Alkonyat írója, eredetileg neki szánta Edward Cullen szerepét, Robert Pattinson helyett, ám mire a Summit Entertaintment 2007-ben megkezdte a film szereplőválogatását, Henry sajnos már túl idősnek bizonyult a szerephez. Hát ez valóban nagy pech. A sok megpróbáltatás után azonban 2011-ben Henry megkapta élete első filmes főszerepét a Hallhatatlanok (Immortals) című mitológiai filmben, majd 2013-ban a Man of Steel című filmben láthatta a nagyközönség, méghozzá egyenesen Superman szerepében.
Henry nagyon óvja magánéletét a média világától. Annyit azonban mégis tudni róla, hogy három éven keresztül Ellen Whitaker díjugratónővel járt, akit később el is jegyzett, a szerelmesek 2012-ben mégis szakítottak egymással. Sportos lányok, talán még van esélyetek! 

Henry Cavill imádnivaló és elképesztően sármos! Ezen Police nyakláncon kívül – szerintünk - nem is kellene mást hordania!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása