SYAM SILVER

Az ősz színei

2013. augusztus 26. - syamsilver

Újra beköszöntött az ősz, ami azt jelenti, hogy ideje megvizsgálnunk a 2013-as őszi divat trendeket és színeket. Vágjunk is bele! 

Öltözzünk az évszak színeibe! 
Bronzos és rozsdás avarszínek - alkalmazkodjunk a környezet, a természet színeihez. Élénk, de harmonikus hangulatot adhatsz az öltözékednek, ha az aranyló barnákat, a telt, meleg sárgákat és a tompa homokárnyalatokat együtt alkalmazod. Ám valamivel izgágább összhatást érhetsz el, amennyiben smaragdzöldet vagy narancsvöröset csempészel a kompozícióba.
Mi ezt a vadi új Mark Maddox órát javasoljuk az őszi színek szerelmeseinek
Türkiz - idézve a nyári tenger színeit
Türkiz, olajzölddel és indigókékkel kombinálva. Túl rideg Neked? Dobd föl egy kis okkersárgával, világosszürkével, esetleg kobalt kékkel. Ha alapvetően meleg színblokkokat használsz mustárbarnával, illetve sárgás, narancsos tónusokkal, a türkiz sokkal szelídebbé és vidámabbá válik, amennyiben csak a kiegészítőkben kap szerepet egy táska, esetleg óra vagy ékszer formájában. 
Ha Te is hiszel a kiegészítők fontosságában, akkor ez a türkiz kék, Dyrbeg/Kern óra Neked lett kitalálva!

Dacolj a borús idővel, viselj élénk kéket!
Indigókék és királykék! Mindkét árnyalatot merész színkompozíciókban képzeld el úgy, hogy mégis friss, letisztult összképet eredményezzenek. Az indigókék ruhadarabokat olajzöld, keki és mustárbarna rétegekkel variáld, a királykéket pedig fehérrel és narancsos barnával boronáld össze.
Ha Te is királykékben virítanál idén ősszel, akkor ez a Nautica óra Neked lett tervezve. 

Az izgalmas barna
Ősszel a barna is új életre kel, elveszítve a sokak által öregítőnek vélt tulajdonságát. Ha ezt a koncepciót szeretnéd követni, ültess egymás mellé különböző telítettségű barnákat - tompát, élénket, világosat és sötétet -, majd dobd fel az egyenrangú alapokat napsárga vagy narancsos kiegészítőkkel, esetleg rendelj melléjük nyugodt kéket.
Az őszi izgalmak keresőinek, ezt a gyönyörű barna Michael Kors órát javasoljuk. Ugye, hogy egy csöppet sem unalmas?

Narancssárga - Te bevállalod?
Nőies, mégis feltűnő - ez a narancssárga! Amennyiben a legkevésbé sem kívánod, hogy ez a derűs árnyalat közönséges irányba vigye az eleganciádat, tompítsd az erejét feketével és fehérrel. Próbáld úgy összeválogatni az öltözéked darabjait, hogy a legdominánsabb, nagy területet elfoglaló tónus csak egyszer köszönjön vissza valamelyik kiegészítődben, a fekete pedig többször is felbukkanhat, ám apró részletekben. 
Ha hiszel a részletek fontosságában és szereted a színes kiegészítőket, akkor az Ice-Watch a Te márkád!
A visszafogottság kedvelőinek
Ha szeretnél ősszel is divatos lenni, de nem rajongsz az élénk színekért, akkor a krémszín lesz a Te kedvenced! A bézst, a krémszínt és a törtfehéret kombináld letisztult és lendületes stílusban. Ennek alapján esős őszi napokon sem kell visszariadnod a világos árnyalatoktól, különösképpen, ha a piszkosfehér öltözékedet fekete csizmával emeled elegánsabb szintre. Ám élénk lilával is elűzheted a komor fellegeket, viszont nem árt megszelídítened a vadságát egy bézs ruhadarabbal vagy kiegészítővel.
Ha nem szereted a feltűnő színeket, de szeretnél idén ősszel is divatos lenni, akkor válaszd ezt a bézs Guess órát. Ragyogni fogsz, akárcsak az órád! 
Reméljük, hogy rövid kis összeállításunk segített eligazodni az idei őszi trendekben. Egy a fontos - találd meg, azt ami a legjobban illik Hozzád és, amiben a legjobban érzed Magad! Így lehetsz szuper divatos és szuper szexi idén ősszel is! 
Őszre fel!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása