SYAM SILVER

Megjelenés az Ékszerpiac című lapban

2012. szeptember 05. - syamsilver


Az Ékszerpiac egy havonta megjelenő hirdetési és információs szakmai lap.

A SYAM SILVER a 2012-es év áprilisi számának 6-7. oldalán mutat be egy sikertörténetet.

"A legtöbb kereskedő féltve őrzi titkát és legsikeresebb termékét. Sokan nem szívesen osztják meg üzletük legbelső információit félve az irigységtől, a másolástól, a konkurenciától. Mások, ellenben azért leplezik üzleti sikereiket/sikertelenségüket, mert a pénzügyi válság a vártnál is jobban megviselte anyagi helyzetüket. A SYAM SILVER azonban formabontó módon most bemutat egy sikertörténetet.

A történet főszereplője a DYRBERG/KERN dán ékszermárka, melynek magyarországi hivatalos viszonteladója a SYAM SILVER. A DYRBERG/KERN 2011 októberében érkezett Magyarországra, és röpke 6 hónap alatt hihetetlen sikert futott be. A SYAM SILVER 5 üzletében tesztelt márka, az eladások 20%-át teszi ki, továbbá a készletértékhez és mennyiséghez viszonyítva tudunk következtetni a márka forgási sebességére is, amely 2,5 készlet/év, azaz a teljes készlet egy év alatt több, mint kétszer fordul meg."

"A számok önmagukért beszélnek, azonban ha ez nem elég meggyőző; a SYAM SILVER egy új márka-bevezetési koncepciót is kínál partnereinek. A koncepció lényege egy disztribúciós szerződés, amely rendezni kívánja a Magyarországon jelenleg uralkodó káoszt. A káoszt, amelyben sem a kereskedő, sem a márkaképviselő nem érzi magát biztonságban. Elhamarkodott kötelezettségvállalás, kizárólagosság ígérete - majd visszavonása, mentegetőzés, bizonytalanság, kudarc....

A SYAM SILVER azonban most tiszta vizet önt a pohárba. A kereskedő nem csak egy terméket, hanem egy átgondolt koncepciót kap. A koncepció tartalma a prémium termékeken túl, az eladók oktatása, fél évente új displayek biztosítása, termékcserében, termékpótlásban segítségnyújtás és talán a legfontosabb, fél évente egy új kollekció és ezzel együtt egy új enteriőr biztosítása is a DYRBERG/KERN termékek részére.

A szerződés biztonságot ad a kereskedőnek, mivel mindent az importőr, a SYAM SILVER tart kézben. A kereskedőnek nincs gondja a márkatermékek megfelelő elhelyezésére, nincs gondja a displayek cseréjére vagy a termékek pótlására.

Biztonság a kereskedőnek, megfelelő környezet a márkának, amely így kiemelkedően tud bemutatkozni és profitot termelni. Ez a fajta shop-in-shop rendszer egyedülálló Magyarországon."

További részletekért és bővebb információkért látogasson el a SYAM SILVER weboldalra és a DYRBERG/KERN micro site oldalára.



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása