SYAM SILVER

Rólunk

2018. június 28. - syamsilver

A syamsilver.hu webáruház, európai színvonalú ékszer- és óra márkák kereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Az online értékesítés mellett az ország számos pontján, jelentős bevásárlóközpontokban is elérhetőek vagyunk. A webáruházban megtalálható óra márkák a teljesség igénye nélkül: Cluse, Bering, Paul Hewitt, Mark Maddox, Guess, Dyrberg/Kern, Fossil, Nautica, Daniel Klein, Skagen, Timex.  A webáruházban megtalálható ékszer márkák a teljesség igénye nélkül: Guess, Paul Hewitt, Qudo, Mariesy, Save Brave, Dyrberg/Kern, S.Oliver, Coeur de Lion, Fossil, Skagen, Stamp Jewel, Unique, acél ékszerek, 925 ezüst divatékszerek, illetve arany és brill ékszerek.

A SYAM SILVER márkanév közel tíz éve van jelen a magyar ékszerpiacon és ezalatt megkerülhetetlen tényezőjévé vált.

A SYAM SILVER fontosnak tartja a vevők színvonalas kiszolgálását, amelyet törzsvásárlói rendszer kiépítésével, szezonális akciók meghirdetésével, igényes üzletek kialakításával, egyedi csomagolóanyagok használatával igyekszik teljessé tenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Az egyre szélesedő termékkínálatnak, az ügyfél centrikus kiszolgálásnak és a versenyképes árképzésnek köszönhetően mára már több száz törzsvásárlót tartunk számon rendszerünkben. Törzsvásárlóinkat folyamatosan értesítjük akcióinkról és számukra kiemelt kedvezményeket biztosítunk. Törzsvásárlói rendszerünket modern technikai háttérrel építettük ki, ami lehetővé teszi a személyes adatok precíz és biztonságos kezelését. A törzsvásárlói kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel, csak abban az esetben, ha ez külön említésre kerül. A syamsilver.hu webáruház oldalain feltüntetett árak kiskereskedelmi árak.

Igyekszünk vásárlóink, érdeklődőink számára érdekes tartalmakkal, játékokkal és akciókkal is készülni, így csak előnyödre válhat, ha ezentúl követőink táborát erősíted!

süti beállítások módosítása