SYAM SILVER

Sztárok kedvenc ékszerei

2014. május 01. - syamsilver

Mint minden hétköznapi embernek, a sztároknak is vannak kedvenc ruhái, cipői, ékszerei. Egy jól eltalált ékszer azonban nemcsak egy outfitet varázsol lenyűgöző kreációvá, de sokszor egy egész életen át elkísér! A Syam Silver most bemutatja nektek négy sztár kedvenc ékszereit! 

Taylor Swift
Taylor Swift szerintünk– és vezető divatmagazinok szerint is - egy igazi stílusikon. Az énekesnő öltözködési stílusa lenyűgöző, remekül állnak rajta a klasszikus A vonalú ruhák, de egy farmer pólós szettet is képes elképesztővé varázsolni. Imádja a magas derékvonalú rövidnadrágokat, valamint a tornacipőt és a vörös rúzst. Mindig tudja, mi áll jól neki. Sohasem feszegeti a határokat, mindig betartja a dresszkódot és természetesen sosem hibázik. Remekül viseli az ékszereket is! Az utcai viseleteknél általában valamilyen kisebb, kevésbé hangsúlyos fülbevalót hord, amely nem vonja el a figyelmet a ruházatáról, ráadásul még kényelmes is! Imád a mintákkal játszani és ebbe az ékszereit is belevonja. Ha egy pöttyös felsőt vagy nadrágot hord, előszeretettel veszi fel hozzá kedvenc igazgyöngy nyakláncát. A kissé bohókás és a komoly, Jackie Kennedy féle stílust kitűnően keveri. A vörös szőnyegen stylist-jai előszeretettel adnak rá karika- és csillár típusú fülbevalókat, amelyek mindig fantasztikusan állnak rajta. Taylor abszolút kedvence egy hegyikristályos fülbevaló, amelyet gyakran visel különleges alkalmakkor. 
Neked is tetszik Taylor Swift kedvenc fülbevalója? Egy szexi fekete ruha, fekete szemhéjtus, piros rúzs, a Just Cavalli fülbevalója és már indulhatsz is meghódítani a szőke herceget!
Eva Longoria 
A bombázó színésznő manapság inkább villantásairól híres, mint színészi képességeiről. Az viszont tagadhatatlan, tudja mitől döglik a légy és maga a megtestesült  igazi nő. Imádja a testhez álló szexi ruhákat, a magas sarkú cipőket, sőt legtöbbször az utcai viselete is egy slim farmer, egy kivágott felső és egy szemtelenül magas cipő. Ő az a tipikus nő, aki mindig ad a részletekre, így szinte nincs is olyan alkalom, hogy ne lenne rajta fülbevaló és egy nyaklánc vagy egy karkötő. Az egyszerűbb basic darabokhoz általában valamilyen nagyon nőies, különleges fülbevalót választ. Előszeretettel visel karika fülit, mivel jól tudja, jól áll neki, ráadásul szinte minden nőies összeállításhoz remekül passzol. A vörös szőnyegen szinte minden típusú ékszert láthattunk már rajta, amelyek egytől eddig tökéletesen idomultak ruháihoz. Jelenlegi abszolút kedvence egy, több apró karikából álló lógó arany fülbevaló, amelyet még egy fotózáson is viselt.
Te is különlegesnek tartod Eva kedvencét? Akkor szerezd be a Dyrberg/Kern csillagos karika fülbevalóját te is!Egy A vonalú színes virágos szoknyával, fehér blúzzal és magas sarkúval fantasztikus összeállítást alkotnak!Kezd te is a hétfőt egy igazi tavaszias szettel!
Blake Lively
Blake Lively egy vérbeli New York-i divatdiktátor! Szexi, stílusos és egy igazi mázlista Ryan Reynolds oldalán! Gyönyörű eljegyzési gyűrűjétől nem szívesen válik meg, amikor csak teheti, viseli. A helyében mi is így tennénk! Bárhol, bármikor tökéletes és különleges a megjelenése, az ékszerek pedig szinte sosem hiányoznak róla! Outfitjeiben mindig van valami apró különlegesség, ami érdekessé és nagyszerűvé varázsolja az egészet. Még a legegyszerűbb összeállításában is van valami plusz, legyen az egy kék-fehér csíkos rúzst mintázó felső, egy rafináltan megkötött Burberry sál, egy csodaszép ékszer vagy egy édes kis plüssmackó szerű kutya. Minden eseményen ő a legdivatosabb. Ha az ember lánya megnézi a street style fotóit szentül meg van róka győződve, hogy Blake még sosem vétett öltözködési hibát. Ékszerei egytől-egyig kifinomultak, imádja a statement darabokat, de a kicsi gyémánt fülbevalókat is. Mostanság előszeretettel hord egyszerre több karkötőt, amelyek színvilága tökéletesen passzol ruháihoz.
Ha neked is megtetszett Blake stílusa , akkor szerezd be a Guess szexi karkötőjét! Egy dögös fekete blézerrel, vicces feliratú pólóval, slim farmerral és balerina cipővel te is nagyon trendi leszel!
Cameron Diaz
A 41 éves színésznő 20 éveseket megszégyenítő módon még mindig bomba formában van. Legújabb filmjében, "A csajok bosszújában" is elképesztő ruhákban láthatjuk viszont a filmvásznon. A hétköznapokban egyszerű, farmer-pólós lány, aki mindig a kényelmet tartja szem előtt. Ez az attitűd ékszereire is jellemző. Azokat a darabokat részesíti előnyben, amelyek finomak, elegánsak és kényelmesek. A hétköznapokban általában kicsi gyémánt fülbevalót és finom vékony karkötőt, gyűrűt vagy nőies karórát visel.  A színésznő nagy kedvence egy fém szíjas karóra, hiszen kényelmes, elegáns és sosem megy ki a divatból!
Cameron egyszerű lezser stílusával egyszerűen nem lehet tévedni! A Boss karórája egy kényelmes farmer-pólós szettet is különlegessé varázsol!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása