Új luxus márka elérhető áron

2018. augusztus 03. - syamsilver

ooh.jpg

Ha olyan márkát keresel, ami stílusos és kiváló minőséggel rendelkezik, ennek ellenére nem szükséges, hogy egy kisebb vagyont kiadj azért, hogy birtokolhasd a termékeket, akkor a Katie Loxton termékek neked valóak! Az Ooh la la feliratú táskák kiváló minőségükkel prémium terméknek számítanak mégis egyszerűségükkel nagyszerűek! Kedvedre válogathatsz és megtalálhatod a kedvenc színedet, hiszen az Ooh la la boríték táskák a szivárvány minden színében megtalálhatóak.

Tovább

Az avantgard Coeur de Lion ékszerek!

coeur_de_lion-syamsilver-017.jpg

Mit gondolsz az Avantgárdról? A huszadik század elején megjelenő új képzőművészeti és irodalmi irányzatok alapvetően meg azt amit a művészetről addig gondoltunk. Ezekben az irányzatokban nincsen semmi közös csak a lázadás, az addigi formák megbontása és az építés közös szándéka. Írd meg hozzászólásban a cikk alján, hogy te mit gondolsz az Avantgárdról!

Tovább

A lélegzetelállító Északi-sark ihlette a Bering órákat!

arctic-aurora-aurora-borealis-258112.jpg

Szinte biztos, hogy már téged is ámulatba ejtett az Északi-sark és az ott tapasztalható különleges légköri jelenség: az Északi-fény! Az alábbi írásunkban bemutatunk neked egy olyan kalandort és üzletembert, aki a Föld ezen féltekéjén tapasztalt lélegzetelállító élmények arra inspirálták, hogy minőségi, prémium kategóriás termékekben, divatkiegészítőkben, karórákban és ékszerekben formálja meg a látott a harmóniát.

Tovább

Guess márka: A szexisen elegáns ékszerek

guess-syamsilver.png

Ha olyan prémium minőségű termékekre vágysz, amik szexisen elegánsak és ezért magabiztossággal és önbizalommal ruháznak fel, akkor válogass a Guess ruhák és divatkiegészítők között. Marcus Aurelius azt mondta: „Lenéz engem valaki? Az ő dolga! Az én dolgom, hogy ne tegyek, és ne mondjak semmit, ami lenézést érdemelne.” Ismerd meg a Guess márka rövid történetét!

Tovább

Az idei év trendszíne az ékszereken

15337387_10154725864237629_717540026775557546_n.jpgMint minden évben, a Pantone intézet idén is kijelölt egy színt, mely a 2017-es év színe címet nyerte! Ez nem más, mint a lombzöld/levélzöld.
A trend színeket minden évben szakemberek választják ki, ehhez körbeutazzák a világot, hogy megtalálják a leginspirálóbb színt.
A Pantone intézet igazgatója elárulta, hogy idén fontos dologra szeretnék felhívni a figyelmet:
„A zöld a remény, a természet, a megújulás és az optimizmus színe. Mind olyan értékek, amikre kiemelt figyelmet kell fordítanunk és az új év remek lehetőség arra, hogy ezt megtegyük.”
A kiválasztott szín egyértelműen meghatározza a trendeket mind a lakberendezés, mind az öltözködés terén, tehát hamarosan viszontláthatjuk ezt a megnyugtató árnyalatot az élet szinte minden területén.
Egy kicsit nézzük meg közelebbről a színterápia szerinti értelmezésben a zöldet!
A zöld szín a spektrum közepén található, és – talán ebből fakadóan is - a harmónia, az egyensúlyi állapot hozható kapcsolatba vele. A természetben ez az élet színe, ezért teltségérzetet ad, megnyugtatja a vért, és élénkíti az idegeket. Szemet nyugtató hatása onnan eredeztető, hogy a szem szinte pontosan a retinára fókuszálja a zöld fényt. Az egyensúly színeként nyugalmi állapotba segíti mind a tudatot, mind az érzelmeket, és jótékony hatású egyes szívproblémákra is. A zöld szín a szív, tüdő betegségeiben egyaránt kedvező. Serkenti a nyirokmirigyeket (csecsemőmirigyre is hatásos), fokozza az izom- és szövetgyarapodást, viszont akadályozza a túlburjánzó sejtnövekedést, ezért daganatos betegségekben különösen kedvező. Elősegíti a vér- és keringési rendszer működését. Fertőtlenítő hatása is van (műtőben is ezt a színt használják). Kimerültség ellen is jó hatású.
A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Ennélfogva a zöld szín gyógyhatása elsősorban harmóniateremtő és roboráló erejében rejlik. Szemünk a természeti zöld színek ezernyi árnyalatát érzékeli; mindenki átélte már egy erdei séta jótékony hatását.

s-25c3-25a1rk-25c3-25a1ny-2bach-25c3-25a1t-2bm-25c3-25a1solata.jpgCsökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szünteti őket. Az elégedetlenség érzését is jó irányba tereli. Ízületi és visszérgyulladások zöld szín hatására fájdalommentessé válnak, szamárköhögés és hörghurut mérséklődik. Zöld fénysugárzással a szembetegségek - még a cukorbaj által előidézettek is - jellegzetesen gyorsan és hatékonyan gyógyíthatók. Zöldszín-kezeléssel még a rák is pozitív irányba fejlődhet - természetesen a színterápia ebben az esetben csak kiegészítője lehet a többi gyógymódnak. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a zöld szín mindenhová odaillik, ahol a harmóniát és a szervezet megbomlott egyensúlyi állapotát kell helyreállítani: különösen a szélsőséges állapotokban van nagy szükség a zöld szín lágy, kiegyenlítő hatására.

syam_stamp.jpgA zöld színtől sokan óckodnak, kevesen kedvelik igazán, azonban idén érdemes lesz megbarátkozni vele, akár csak a fent olvasottakat tekintve is és belecsempészni öltözködésünkbe.
A legegyszerűbb módja, ha egy kiegészítőn viseled ezt a színt, hogy megkönnyítsük a dolgod, ajánlunk pár divatékszert.
A Stamp Jewel karkötői ásványokból készülnek, melyek jótékony hatással vannak a szervezetre, minden ásvány más testi és lelki hatással bír, így akár azt figyelembe véve is elkészíttetheted vagy megkeresheted a meglévő kollekciókból a leginkább hozzád illőt.

Az ezüst ékszerek is számtalan verzióban készülnek, díszítik őket különböző színű cirkónia kövekkel, ásványokkal. Egy jól megválasztott ékszer kitűnő kiegészítője lehet viseletünknek. Ha egy színes ékszerrel dobjuk fel öltözékünket, a siker garantált. Merjetek tehát színeket viselni!

12417549_1232878103441062_8924979238650214567_n.jpgAz ékszerek ősidők óta velünk vannak, már az ősember is hordta őket. Maga készítette csontokból, kövekből és kagylókból. Mindenféle varázserőt tulajdonítottak neki. Az egyiptomiak szó szerint a sírba vitték magukkal kincseiket. Úgy vélték, hogy megvédi őket a túlvilágon, ha együtt temetik el velük.
12920518_1225567744172098_7651636202079607685_n.jpg

A rómaiak és az őket követő még jó néhány évszázad emberei státuszszimbólumként használták, illetve rangjelzés gyanánt aggatták magukra a csillogó csecsebecséket. Csak a gazdagok tehették meg, hogy nemesfémből készült ékszereket hordjanak, a többieknek pedig maradt az akkor még értéktelen bizsu.
Napjaink divatjának már szerves része a bizsu, legfőképpen a kézzel készített egyedi tervezésű szépségek. Mindenki ki szeretne tűnni a tömegből és megmutatni saját egyéniségét, és ennek az egyedi ékszer remek eszköze. Úgyhogy nyugodtan mondhatom, hogy fénykorát éli ez az (csúnya szóval) iparág.
www.syamsilver.hu
 

Élő Ékszerek

Manapság egyre többrétű ékszerviselési szokásokat figyelhetünk meg. Az ékszerek trendje is folyamatosan változik és megújul, egyre szélesebb skálán mozognak az alapanyagok, melyekből ékszereket készítenek a tervezők.

Susan McLeary egy nem mindennapi, lenyűgöző kollekciót alkotott. Ötvözte a már jól bevált nemesacél és fém elemeket az élő növényekkel.

Élő nyakék


Az élő ékszereket kaktuszok és különböző pozsgás növények díszítik, melyek nem igényelnek túl sok gondozást, úgymond igénytelen növényekként szerepelnek a köztudatban. Ennek köszönhetően, ékszereinken 2-4 hétig viselhetjük a csodálatos növénykreációt, majd ezután könnyedén eltávolíthatjuk és kiültethetjük a kertbe vagy egy cserépbe, hogy a lakás díszeként pompázzanak tovább.

Élő növénnyel díszített karperec

Az ékszereket komplett szettként is viselhetjük, hiszem készült belőle nyakék, karperec és gyűrű is többféle változatban.

Kaktuszokkal díszített gyűrű
Nem nehéz kitalálni, hogy Susan McLeary eredeti szakmája virágkötő. Az ékszer elkészítésének ötlete, egy felkérés kapcsán született, mely esküvőre készült. Ez a szokatlan, ám mégis ízléses és igazi öko ékszer azért is rendkívüli, hiszen egy esküvő alkalmával remekül harmonizálnak a zöld élő ékszerek a fehér menyasszonyi ruhával, igazán egyedi és stílusos menyasszonyra vall, aki ezeket az ékszereket viseli. Plusz tulajdonság, hogy a növényeket ezután a pár elültetheti kertjében, vagy egy cserépben, ami szimbolizálhatja szerelmüket.

Csodás és eredeti ajándék esküvőre
Sajnos ezek a stílusos és egyedi zöld ékszerek hazánkba még nem jutottak el, bár nem is biztos, hogy lenne rá kereslet. Minden esetre nekünk nagyon tetszik az ötlet és a kivitelezés, érdekességnek és stílustippnek mindenképpen jó és tanulságos volt.


2016 divatszínei stílusos kiegészítőkkel (bering, qudo, brill gyűrű)

Találjatok ti is önmagatokra, fedezzétek fel saját stílusotokat és merjétek felvállalni egyéniségeteket!
Saját stílusodhoz illő órákat és ékszereket széles kínálatban találsz a Syam Silver üzleteiben és a Webshopban.

www.syamsilver.hu


Szabadidődben is lehetsz stílusos

Nyílnak a virágok, téli álmából ébredezik a természet, az idő egyre melegebb. Itt a tavasz! Végre eljött az idő, hogy újra hódolhassunk a természet nyújtotta kikapcsolódásoknak. Hát kalandra fel: vitorlázzunk, teniszezzünk vagy egyszerűen csak sétáljunk egy jó nagyot szeretett kutyusunkkal a szabadban, és közben legyünk stílusosak - a Syam Silver segít Neked! 

Az életben sok olyan helyzet van, amikor úgy gondoljuk, nincs szükségünk rá, hogy ékszereinkkel tökéletesebbé tegyük megjelenésünket. Ilyen például a vitorlázás, a futás, a teniszezés vagy egyszerűen csak egy kellemes délutáni kutyasétáltatás. De miért is ne lehetnénk ilyenkor is lenyűgözőek? Miért kellene engednünk a konvencióknak? Miért ne mutathatnák meg a világnak ilyenkor is, milyenek vagyunk valójában? Hiszen tudjuk jól, a stílusunk, amit a világnak mutatunk, mi magunk vagyunk!
Néhány általános dologra azért nem árt odafigyelnünk, ha sportoláshoz választunk ékszert vagy akár órát.
  • Az ezüst a levegőben található kénhidrogén hatására egy idő múlva megfeketedik, mert ezüst-szulfid képződik a felületén. Ezért nagyon fontos ezüst ékszereink megfelelő módon történő tárolása, viselése és tisztítása. Fontos tudni, hogy ezüst ékszereinket nem szabad szaunában, strandon és termálvízben hordani, mert visszafordíthatatlan elszíneződések keletkezhetnek rajtuk.

  • Az arany ugyan nem oxidálódik, de piszkos és foltos lehet, és viszonylag könnyen karcolódik. A krémek, púder, szappan, sőt még a bőr természetes zsírtartalma is megragadhat az ékszer felületén, ragyogását akadályozhatja, akárcsak a karcok.

  • A hétköznapi használatra szánt karórák, különböző szintű víz elleni védelemmel vannak ellátva, a minimálistól egészen a magas fokú védettségig terjed a skála. Ezek az órák Water Resistant (WR) jelöléssel rendelkeznek, ami mellett esetlegesen további kiegészítő jelek láthatók (pl.: 50M, 5BAR, stb.). Ezek a védelmi rendszerek alkalmi jellegű, hobbi szinten végzett tevékenységek során nyújtanak védelmet a víz ellen.

  • A hétköznapi használatra szánt órákat nem arra tervezik, hogy alkalmanként órákat töltsünk velük a vízben. Ha hajlamosak vagyunk arra, hogy egy tengerparti nyaralás során reggel bemegyünk a vízbe, és estig ki sem jövünk onnan, akkor jobban tesszük, ha előtte levesszük az óránkat. Ilyen esetekre már célszerű Diver's minősítésű órát választani. 

  • A termálvíz illetve gyógyvíz szabály az órák esetében is helytálló.  Azaz ilyen környezetben kerüljük az óra viselését, hiszen a vízben található kémiai elemek, ásványi anyagokat nem csak óránk tömítését károsíthatják, de a tokon vagy csaton is elszíneződést okozhatnak, illetve oxidációs folyamatokat indíthatnak be.

Vitorlázás
Semmi sem üdítőbb, mint élvezni a természet erejét és hódolni a vitorlázás örömeinek. Lehetünk akár bikiniben akár egy szexi fehér sortban és széldzsekiben a Nautica karórái mindig hasznos és csinos kiegészítőink lesznek a fedélzeten! A Nautica karórái kifejezetten a vitorlázás szerelmeseinek szólnak, alkotóikat a tenger inspirálta. Az amerikai márka neve összeforrt a hajózással. Minden darabot gondos odafigyeléssel készítenek, amelyet a legfrissebb technikai újdonságokkal ötvöznek. A Nautica nemcsak egy szép karóra! A márka minden órája vízálló, az órák tokozása nikkelmentes nemesacélból készül, amely ellenáll az édes- és sósvíznek egyaránt. Hát lehet ellenállni neki?
Fehér bikini, barna bőr, egy vízálló szempillaspirál és a Nautica orchidea színű karórája! 

Futás, kutyasétáltatás
A meleg időnek hála most már a parkban is futhatunk, kedvenc, divatos edző ruhánkban és edzés közben nem csak izmainkat tornáztathatjuk, de egyre tökéletesedő alakunkkal akár hódíthatunk is! Ha ennél kicsit visszafogottabbak vagyunk, hát vigyük el kedvencünket egy kiadós sétára a közeli parkba vagy erdőbe. Tornacipő, farmer, póló. Mindkét testmozgáshoz tökéletes összeállítás, amelynek kitűnő kiegészítője az Ice-Watch! Fiatalos, trendi és könnyed. Élénk és izgalmas színeivel bármilyen unalmasnak tűnő outfitet képes feldobni. Az Ice-Watch órái szilikon kaucsukból készülnek és vízállóak, az  óra üvege edzett kristályüveg, amely kevésbé karcolódik. Stopperével könnyedén mérhetjük a teljesítményünket. Az Ice-Watch karórák nagyon könnyűek, így sosem fognak zavarni sportolás közben. Még az úszómedencébe is magunkkal vihetjük, hiszen fokozottan vízállóak!

Ékszerviselési szabályok

Veled is megesett már, hogy megvettél egy fantasztikus fülbevalót, majd otthon, amikor a tükör előtt felpróbáltad, rájöttél, hogy valahogy mégsem az igazi? Bizony, a tökéletes összhang érdekében az ékszereknek – akárcsak a ruháknak - passzolniuk kell hozzád. Míg a ruháknak a testedhez kell idomulniuk, addig az ékszereknek az arcformádhoz kell tökéletesen illeszkedniük! A SYAM SILVER megmutatja Neked, hogy milyen típusú ékszerek illenek hozzád, hogy soha többé ne csalódj otthon, a tükör előtt!

Nem tudod, hogy milyen az arcformád? A legkönnyebben úgy tudod megállapítani, ha tükör előtt állva hátrasimítod a hajad és alaposan megfigyeled. Ha ez megvan, az alábbi képek közül válaszd ki, melyik arcforma illik hozzád a leginkább.
1. Szív formájú arc (Heart)
Mivel a homlokod vonala szélesebb, mint az álkapcsod, célszerű olyan ékszereket választanod, amelyek tompítják az állad vonalát. Kerüld a hosszú „V”-alakú nyakláncokat, mivel ezek optikailag csak még jobban keskenyítik az álladat. Válassz inkább olyan nyakláncokat, amelyek rövidek és követik a kulcscsontod vonalát vagy 1-2 centivel alatta végződnek. Fülbevalóknál törekedj az állnál szélesedő - például a háromszög vagy a könnycsepp alakú - darabok viselésére. 
(fülbevaló: Dyrberg/Kern, nyaklánc: Majorica)
2. Kör alakú arc (Round)
Ha kerek az arcformád, igyekezz olyan ékszereket viselni, amelyek nyújtják az arcvonaladat. Ilyenek a hosszú „V”-alakú nyakláncok, illetve a függőleges vonalvezetésű, keskeny fülbevalók is, mint például az egyenes függő vagy éppen a keskenyebb csillár alakú. Kerüld a rövid nyakláncokat és a kerek fülbevalókat, mert az ilyen típusú ékszerek még inkább kiadják az arcod kerekded formáját, és bármilyen vékony nyakkal is áldott meg a sors, bizony optikailag vaskossá teszik azt!
(fülbevaló és nyaklánc: Dyrberg/Kern)
3. Négyszögletes arc (Squarel Rectangular)
Ha négyszögletes az arcod, azaz a homlokod és az állad vonala is széles, akkor olyan ékszereket célszerű választanod, amelyek ellensúlyozzák, oválisabbá teszik az arcvonásaidat és tompítják az éleket. Válassz hosszú „V”nyakláncokat vagy olyan típusú rövid nyakláncokat, amelyek rövidek ugyan, de hangsúlyos medállal teszed őket figyelemfelkeltővé. Fülbevalóknál a hosszú ovális, keskeny csillár, valamint az esőcsepp alakúak állnak jól. Lehetőleg nagy ívben kerüld el a statement típusú ékszereket. Ha mégis szeretnéd követni 2014 ékszerviselési trendjeit, akkor inkább a kezedre összpontosítsd ezeket a darabokat, viselj hangsúlyos karkötőket, órákat vagy gyűrűket. Hidd el, imádni fogod őket és a hatásuk sem marad el!
(fülbevaló: Dyrberg/Kern, nyaklánc: Just Cavalli)
4. Gyémánt alakú arc (Diamond)
A gyémánt a legritkább arcforma, amelyre jellemző, hogy a homlok és az áll vonala is keskeny, az arc legszélesebb része pedig az arccsontnál van. Ha gyémánt alakú az arcod, nagyon szerencsés alkat vagy. Bármilyen típusú ékszert szabadon hordhatsz, egyedül arra kell odafigyelned, hogy a fülbevalók ne legyenek túl hosszúak. Válassz olyan fülbevalókat, amelyek nem lépik túl az állad vonalát, mert az ennél hosszabbak már túlzottan nyújtanák az arcvonaladat.
(fülbevaló és nyaklánc: Dyrberg/Kern)
5. Háromszög alakú arc (Triangular)
A háromszög alakú arcforma, a szív arcforma ellentéte, keskeny homlok vonal és széles állkapocs jellemzi. Ha háromszög alakú az arcod viselj rövid, finom vonalú nyakláncokat és olyan fülbevalókat, amelyek legkeskenyebb pontja az áll vonalánál van - ilyen például a fordított háromszög. Bátran viselhetsz vékony, karika fülbevalót is, de lehetőleg tartsd távol magad a „V”-alakú, hosszú nyakláncoktól, a széles fülbevalóktól, valamint a statement daraboktól!
(fülbevaló: Dyrberg/Kern, nyaklánc: GUESS)
6. Szögletes arc (Oblong)  
Ha szögletes az arcod, a homlok-, az arc- és az álvonalad is hasonló széles. Célszerű rövid nyakláncokat viselned, amely csökkenti a hosszúkás vonalakat. A statement típusú darabokat mintha csak neked teremtették volna! Bátran hordhatsz hangsúlyos fülbevalókat is, remekül fognak állni! Az ellentétek tökéletesen kiegészítik egymást! Ha keskeny az arcod, választhatsz kerek vagy félkör alakú fülbevalókat is, amelyek szélesítik az arcodat. Kerüld a hosszú "V" nyakláncokat, mert azok még jobban nyújtanák az arcodat!
(fülbevaló: Misaki, nyaklánc: GUESS)
7. Ovális arc (Oval) 
Az ovális arcúak vannak a legelőnyösebb helyzetben, hiszen a hosszúkás arc számtalan lehetőséget rejt. Szinte bármilyen típusú ékszert felvehetsz, amihez csak kedved van! Remekül állnak a szélesebb fülbevalók, valamint a statement darabok is. Egyedül egy szabályt érdemes betartanod, a fülbevalód hossza ne lépje túl az állvonaladat!
(fülbevaló: Dyrberg/Kern, nyaklánc: Just Cavalli)

Az ékszerek - akár csak egy tökéletesen szabott ruha - öltöztetnek, és egyensúlyt kölcsönöznek az arcodnak, éppen ezért rendkívül fontos, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelő darabokat! Ha mégis bizonytalannak érzed magad, van egy egyszerű, de nagyszerű, örökérvényű szabály: az ellentétek vonzása. A lényege csupán annyi, törekedj a tökéletesre, a kevésbé szerencsés vonások korrigálásával.

Őrületes szilveszteri party ékszerek

Közeleg a szilveszter és a fergeteges partyk éjszakája. Eltervezted már miben fogod köszönteni az új évet? Vagy elképzelésed sincs mit vehetnél fel? Adunk egy tuti tippet: nem kell hozzá más, mint az a bizonyos kis fekete ruha és őrületes szilveszteri party ékszerek!

A 2015-ös év egyre közeledik, de neked még fogalmad sincs, miben ünnepelhetnéd a szilvesztert? Van egy ragyogó ötletünk, ami biztosan segíthet rajtad! Vedd elő a szekrényedből azt a bizonyos kis fekete ruhát és tedd ragyogóvá varázslatos ékszerekkel! 
Fülbevaló és gyűrű (APM), óra (Mark Maddox)
Hiszen a kiegészítők világában van egy örök érvényű szabály, amely évezredek óta tartja magát: az ékszerek öltöztetnek, képesek kiegészíteni, hozzáadni egy csipetnyi fűszert, vagy akár teljesen mást varázsolni ugyanabból az outfitből. Olyanok, akár egy tündéri boszorkány mágikus bűvölete. 
Fülbevalón és nyaklánc (Just Cavalli)
Rajta hát! Túrd fel a szekrényedet, keress egy fekete összeállítást és válassz hozzá mesés party ékszereket! Ragyogj és köszöntsd boldogan az új évet!  
Fülbevaló és gyűrű (Dyrberg Kern) óra (Mark Maddox)
Szeretetben Gazdag Boldog Új Évet!

Angyali ékszerek

A karácsony nem lehet tökéletes angyalok nélkül! Idén légy Te az angyalka és lepd meg szeretteidet mennyei ékszerekkel! Nem kell hozzá más, mint egy édes fehér outfit és egy cseppnyi kristályos ragyogás!

Már csak pár nap és itt a karácsony! Az igazi téli tájban pedig úgy tűnik, idén karácsonykor sem gyönyörködhetünk. De legyünk kreatívak és hozzuk be a meleg szobába a hó fehér tisztaságát angyali outfittekkel és isteni ékszerekkel!
Bár a fehér sokak számára tipikus nyári szín, amely csak a napsütötte bőrön áll jól és télen elképzelhetetlen a latyakban és a sárban talpig fehérben rohangászni az utcán. Nos, igaz, ami igaz, ne próbáld ki esős időben! Az is tény, hogy egy kicsit madame outfit, ugyanis nem igazán a tömegközlekedésre tervezték! De gyönyörű, különleges  és ilyen gyönyörű meleg téli időben, mint amilyen manapság van, bátran kipróbálhatod! Karácsonykor pedig egyenesen kötelező!
Egy élénkebb sminkkel elkerülheted, hogy túl sápadtnak tűnj, egy teljesen fehér outfitez. Egy csipetnyi arannyal pedig még angyalibbá teheted megjelenésed!

Karkötő (Unique)
A fehér tisztaságát kombinálhatod egy csipetnyi fémes csillogással, így még ünnepiesebbé varázsolhatod megjelenésedet. Bátran ötvözheted arany és ezüst színeket, csak egy dologra figyelj: az ékszerek stílusa és mintázata hasonló legyen!

Fülbevaló (Coeur de Lion)
Ha tartasz a tiszta fehér színektől a téli időben, bátran variálhatod más színekkel (mint például a szürke, piros, arany, ezüst, fekete), így is megmarad az ünnepi hatás! 

Gyűrű (Dyrberg Kern)