Stílusos, trendi, egyéni, megfizethető, prémium - Stamp Jewel

2018. október 17. - syamsilver

Stamp Jewel

Az elsődleges céljuk, hogy olyan ékszereket készítsenek, amelyeket a férfiak és a nők egyaránt szívesen viselnek. A kínálat folyamatosan bővül és olyan egyedi kiegészítők is megtalálhatóak amelyek nem csak ékszerként funkcionálnak. A legfontosabb a számukra, hogy a vásárlóik elégedettek legyenek a termékeikkel, ezért örülnek, amikor visszajelzéseket, ötletet kapnak. A termékekre garanciát vállalnak, ha bármi probléma adódna, azt orvosolni fogják.

 

Az ékszereket a stílusosság jegyében készítik, alapanyagként jótékony hatású ásványokat használnak fel, amelyeknek megformálása a mai trendeknek megfelelően történik, különös tekintettel a nemzetközi divatirányzatok követére.

 

Olyan ásvány alapanyagok kerülnek felhasználásra, mint az ónix, lávakő, achát, rózsakvarc, hegyikrisztály, szodalit, jáspis, hematit, ametiszt, tigrisszem, howlit, kvarc, türkiz.

 

Ezek az ásványok mindegyike a legismertebb a jótékony hatású ásványfajták körében és számos testi valamint lelki problémára jelenthetnek megoldást.

 

Így jönnek létre a minőségi, prémium termékek a jótékony ásványok és a divattrendek kombinációiként. Szívesen vállalják egyedi igények elkészítését is, mivel a vásárlók elégedettsége az egyik legfontosabb a számukra.

 

A Stamp Jewel termékei között megtalálhatunk karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat, kulcstartókat, könyvjelzőket természetesen minden termék a legújabb divat és a külföldi, nemzetközi trendeknek megfelelően került kialakításra.

 

STAMP JEWEL PÁROS KARKÖTŐ

 Stamp Jewel

A Stamp Jewel olyan ékszereket készít, amelyek stílusosak és illenek az egyéniségedhez. A jótékony ásványokat a mai trendekkel igyekeznek kombinálni, egyedi és minőségi termékeket készíteni. Egy naszszerű lehetőség a páros karköző arra, hogy kifejezzétek az összetartozásotokat. Az egyik karkötőn a KING a másik karkötőn a QUEEN felirat található. Ha egy közös nyaralásra készültök és az átélt közös élményeket szeretnétek mindenképpen megőrizni az emlékeitekben, akkor érdemes lehet a páros karkötő termék beszerzése.

 

STAMP JEWEL KULCS ÉS LAKAT

 Stamp Jewel

Ugyancsak az összetartozás kifejezésére lehet egy nagyszerű megoldás a kulcs és lakat páros karkötő. Egy szép romantikus vacsora, kirándulás vagy séta alkalmával a nagyszerű élmények megpecsételésére és emlékké alakítására nagyon jó ajándék, ha olyan ékszereket viseltek, amelyiknek az egyik példánya az egyik a másik példánya a pár másik tagján szerepel. Barátaitok ismerőseitek előtt is felvállaljátok ezzel összetartozásotokat. Izgalmas beszédtéma lesz, amikor felfedezik, hogy hasonló, ugyanolyan karkotőt viseltek más jelzéssel.

 

STAMP JEWEL SPÁRTAI SISAK

 Stamp Jewel

Spárta az ókori Görögországban szigoráról és katonaságáról híres állam volt, ahol az időszámításunk előtti hatodik században erősödött meg a katonai szellem. A spártai harcosok arról voltak híresek, hogy jó katonai képzést kaptak, emiatt jól képzett haderőt alkottak. A harci öltözet sisakja a mai napig jelképezi az erőt. Ha olyan karkötőt szeretnél, ami az erőt fejezi ki, akkor vásárolj spártai sisakkal díszitett karkötőt.

 

STAMP JEWEL BUDDHA

 Stamp Jewel

Az ókorban élt bölcset Buddhát egyéb elnevezései: Gautama Sziddhártha, Gautama Buddha, Sákjamuni Buddha. Ő a buddhizmus meghatározó alakja. A legendák szerint először Kelet-Indiában lakott és tanított. A buddha szó szerint azt jelenti, hogy "felébredt" vagy azt, hogy "megvilágosodott". A buddhizmus tanai szerint végtelen számú buddha létezett és a jövőben is végtelen számú buddha fog létezni. Ha kedvelet a keleti filozófiákat fejezd ki Buddha fejével ellátott karkötővel.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.