Őszinte és hiteles – ez a Paul Hewitt márka!

2018. augusztus 28. - syamsilver

Oldenburg egy Németországban található független város, a Hunte folyónál helyezkedik el Bréma és Groningen között. A város népessége 157 000 fő, a város volt az Oldenburg-ház eredetének a helyszíne, 1918-ban a Német Birodalom bukása előtt itt volt az Oldenburg uralkodóház adminisztrációs központja és lakóhelye is. A Paul Hewitt márka szempontjából különlegesen fontos város, hiszen a huszadik század elején itt működtette férfi ruha üzletét Paul Edward Hewitt, akinek története inspirálta unokáját a saját óra márkájának megalapításakor.

 

luftaufnahmen_nordseekueste_2013_05_by-raboe_tele_25.jpg

 

 

Paul Hewitt márka története

 

Paul Edward Hewitt az Egyesült Királyságban a huszadik század elején szabó mesterként dolgozott Londonban. Beleszeretett egy fiatal hölgybe, aki miatt Észak-Németországba költözött. Oldenburg városában nyitott egy férfi ruházati üzletet, ahol a brit hercegi stílust vegyítette az északi német minőséggel.

 

Az üzlet nagy sikert hozott számára és a két stílus sikeres szimbiózisát alkotta meg. Száz évvel később dédunokája egyetemista korában a családfát tanulmányozta, abból a célból, hogy inspirációt merítsen saját divat kiegészítő és óra üzletének megalapításához. Úgy döntött, hogy követi elődeinek hagyományát és olyan egyedi és különleges terméket alkot, amelyek hihető tengeri eredettel rendelkeznek. Így született meg a PAUL HEWITT márka, ami hiteles és őszinte.

 

A Paul Hewitt márka minden gyűjteményének darabját a hagyomány, az eredetiség határozza meg. Minimalista design és tengeri hangulat jellemző a termékekre, ahogyan az angol elegancia találkozik az észak német attitűddel.

 

Paul Hewitt videó

 

 

 

Paul Hewitt óra

 

A stílustudatosság és a stílusok keverésével és összeillesztésével kapcsolatos szenvedély a szigorú minőségi előírások adják a vállalkozás és a márka lényegét. Pont úgy, ahogyan a huszadik század elején, Paul Edward Hewitt férfi ruha üzletében.

 

A Paul Hewitt márka arra törekszik, hogy mindenki számára képes legyen bemutatni és elérhetővé tenni termékkínálatukat, hiszen a gyökerek megőrzése exkluzív termékválasztékot eredményez.

 

A Paul Hewitt órákat díszcsomagolásban lehet megvásárolni, a karórák könnyen cserélhető szíjjal, svájci Ronda szerkezettel és 5 ATM besorolású vízállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az óra viselése akár megengedett úszás, autómosás, fürdés, zuhanyzás során. Ellenáll az izzadtságnak és az esőcseppnek, ezért akár síelésnél is a karunkon lehet.

 

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_4.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_5.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_6.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_7.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_8.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_9.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_1.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_2.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_ora_3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.