A Preppy stílus és a Paul Hewitt ékszerek

2018. augusztus 28. - syamsilver

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_6.jpg

 

A Paul Hewitt megcsinálta azt, amit csak nagyon kevés ékszermárka tudott megtenni. Nagyon ritka azoknak az ékszermárkáknak a száma, akik önmagukban képesek arra, hogy divatot teremtsenek. A Paul Hewitt márkát azonban 2015-től folyamatosan fejlesztik és az áldozatos munka meghozta a gyümölcsét.

 

 

Paul Hewitt karkötő videó

 

 

Paul Hewitt márkáról

 

A Paul Hewitt márka tervezői az egyre népszerűbb Preppy stílusban hisznek, ami régóta csak egy előkelő és szűk kulturális és társadalmi csoport sajátja volt, ám úgy látszik, most mégis sikerült bekerülnie a főáramlatba. A preppy stílus legfontosabb jellemzői közé tartozik, a kényelmet és természetes anyagokat középpontba állító, a visszafogott klasszikus, iskolai egyenruhákra emlékeztető, sportos elegáns összhatás.

 

A Manhattan Upper East Side-n élő felső osztálybeli kamaszokról szóló Gossip Girl című, magyarul A pletykafészek című sorozat sikere óta világszerte elterjedt a preppy stílus a rakott szoknya, a könnyed blúzok, a nyakkendők és blézerek újra divatba kerültek.

 

A Paul Hewitt márka ékszereit, a hagyomány és az eredetiség határozza meg, a minimalista design határozza meg az ékszereket.

 

Paul Hewitt márka története

 

Az alkotó, amikor saját ékszergyűjteményének megalkotásán gondolkodott, a családi gyökerekből szeretett volna inspirációt meríteni ezért elkezdte tanulmányozni a saját családfáját. Így bukkant rá dédapjának Paul Edward Hewitt történetére, aki kezdetben Londonban dolgozott, mint szabó mester, majd miután beleszeretett egy észak-németországi fiatal hölgybe, odaköltözött és Oldenburg városában alapított férfi ruha üzletet. Az oldenburgi férfi ruha üzletben az angol hercegi stílust sikeresen elegyítette az észak-német minőséggel.

 

A Paul Hewitt márka megszületésekor ez a történet hatott az alkotóra, aki a szabó mester dédunokája volt. így született meg, az a márka, amelynek lényegét a stílustudatosság és a stílusok keverése adja. A Paul Hewitt márka jelszava a hitelesség és az őszinteség.

 

A Paul Hewitt karkötők kézzel készített termékek, minden egyes karkötőt szigorúan ellenőriznek annak érdekében, hogy a maximális minőséget garantálni tudják. A bőrből készült karkötőt, több fém ötvözetből készült kapocs segítségével tudjuk a karunkon rögzíteni. A kézzel készített ékszereket tapasztalt kézművesek alkotják, minőségi alapanyagok felhasználásával.

 

Paul Hewitt karkötő

 

 

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_9.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_8.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_7.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_5.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_4.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_1.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_10.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_11.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_12.jpg

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_2.png

paul_hewitt_marka_paul_hewitt_karkoto_3.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.