SYAM SILVER

1970. január 01. - syamsilver

"Érezd magad jól!" Ez az amerikai designer cég szlogenje. Például azzal, hogy úgy öltözködsz és olyan karórát viselsz, amely tetszik neked, amelynek stílusa van és illik az egyéniségedhez, amelyben jól érzed magad. A divatos modellek tartós nemesacél tokkal, vízálló szigeteléssel és minőségi Seiko szerkezetekkel készülnek.

A Fossil az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. Pedig a Fossil ellenállhatatlanul divatos, főként quartz órákból összetevődő felhozatalnál, az árak is következetességre utalnak. Hogy mekkora cégről van szó, azt a tavalyi 850 millió dolláros forgalma mutatja.

A vállalatot a Kartsotis fivérek ( Tom és Kosta) alapították 1984-ben. Az arculatot két, egyformán szemmel tartott irányelv határozta meg, érték és divat, egyedüliként az órapiacon, így az arculat nagyot tarolt és igazi amerikai terméket formált a Fossilból.
Olyan időtálló órák születtek, amelyek gond nélkül tudtak változni megjelenésben úgy, ahogy azt a divat megkövetelte. 1984 óta a cég meghökkentő növekedésen ment át. 1993ban mindössze 70 millió dollárnyi bevétellel befészkelte magát a Wall Street-re, és NASDAQ listázott vállalattá nőtte ki magát a FOSSIL név alatt. Hogy megőrizzék a minőséget és irányíthassák a termelést, beruházásokba kezdtek a 90es évek elején.

Ahogy egyre sikeresebb lett a Fossil vállalat, terjeszkedni kezdtek más területekre, mint pl. a bőripar, napszemüvegek és egyéb javak, így célba vették a földrajzi terjeszkedést is. Mára rengeteg terméket forgalmaznak, multinacionális márkanevek tulajdonosaként a világ 90 országában. Saját üzletein kívül rengeteg forgalmazónál folyik az árusítás, illetve internetes eladások is hozzátesznek az évi 850 millió dolláros bevételhez.

A Fossil nem más mint egy nagy adag kreativitás, amit a Texas állambeli Richardson városában kamatoztatnak, hisz ott készülnek az órák. A divat világában négy szezont kell szem előtt tartani, ez a Fossilnak pedig olyannyira jól megy, hogy hajlamos klasszikusok elkészítésére. 
 
A bőr, kaucsuk, kerámia és fém szíjas karórák a divatot és eleganciát testesítik meg a Fossil karórák kollekciójában. A bőrszíjas férfi karórák előnye, hogy minden alkalomra megfelelő viseletet biztosítanak. Legyen szó üzleti megbeszélésről, egy vacsoráról a barátokkal vagy egy elegáns alkalomról, ezek a márkás karórák tökéletes választást jelentenek. Nem csupán elegánsak, de az esztétikus bőrszíjak kényelmes és praktikus viseletet jelentenek. A Fossil karórák egyik legkedveltebb fajtáját jelentik a rozsdamentes nemes acélból készült darabok. Hűvös elegancia jellemzi ezeket a márkás órákat mind a női és férfi karórák tekintetében. Népszerűségüket elsősorban annak köszönhetik, hogy ellenállnak a korróziónak, színtartók s a mindennapi használat közben keletkezett karcolások polírozással helyreállíthatók, így adózva ezzel az örökkévalóságnak.
 
 
Óráik időtállóak, divatóráktól szokatlan módon több szezonon át jelen vannak a piacon. Óráik időtállóak, divatóráktól szokatlan módon több szezonon át jelen vannak a piacon, bizonyos modelljeik szinte klasszikussá váltak.

A SYAM SILVER webáruház számtalan Fossil órát kínál! Nézzetek körül nálunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása